Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (12.13.)

Wyler, Reitman, Rodriguez

2014. december 13. - Orosdy Dániel

Gentryfészek (alias Dzsentrifészek)
Mikszáth Kálmán-adaptáció Tolnay Klárival és Csortos Gyulával.
Vetítik: Duna - 10:40

Sommersby
A népszerű cider egészestés reklámja HELYETT Jon Amiel romantikus drámája Richard Gere, Jodie Foster, Bill Pullman és James Earl Jones főszereplésével Daniel Vigne Martin Guerre visszatér című filmje nyomán. Az előzmény forgatókönyvén Jean-Claude Carriere, a remake-én Nicholas Meyer dolgozott.
Vetítik: Film+ - 11:20

Szemben az erőszakkal
William Wyler Arany Pálmával elismert, 6 Oscarra jelölt drámája Gary Cooper, Dorothy McGuire és Anthony Perkins főszereplésével.
Vetítik: Duna - 13:05

Apák napja
Ivan Reitman nézhető komédiája Robin Williams-szel és Billy Crystallel, nem mellesleg egy kiváló Francis Veber-film (Balekok) feldolgozása.
Vetítik: RTL Klub - 15:55

Kísértet Lublón
Bán Róbert Mikszáth Kálmán-adaptációja. Forgatókönyv: Molnár Gál Péter és a rendező. Szereplők: Cserhalmi György, Garas Dezső, Nagy Réka, Bánfalvy Ágnes, Bordán Irén, Kállai Ferenc, Márkus László.
Vetítik: Duna - 16:20

Nagy zűr kis Kínában
John Carpenter akcióvígjátéka Kurt Russell, Kim Cattrall, Dennis Dun, James Hong és Victor Wong főszereplésével.
Vetítik: Viasat3 - 18:55

nagyzur.jpg

Bajos csajok
Vígjáték Lindsay Lohannel és Tina Fey-jel, utóbbi a szkriptért is felelős.
Vetítik: TV2 - 19:00

Soha ne mondd, hogy soha
"Alternatív" Bond-film Broccoliék riválisától, egyben a Tűzgolyó remake-je, ismét Connery-vel a főszerepben (hiszen soha nem mondta, hogy soha, inkább csak szerette volna, hogy soha, vagy mi). Író: Ian Fleming. Rendező: Irvin Kershner (RIP). Blofeld: Max von Sydow. Jócsajok: Barbara Carrera (Golden Globe-jelölés!), Kim Basinger. M: Edward Fox . Q: Alec McCowen. Miss Moneypenny: Pamela Salem. Humorosközjáték-felelős: Rowan Atkinson (mozis debüt). Néhány fun fact: Steven Seagal harcművészeti szakértőként dolgozott a filmen, sérüléseket is okozott a főszereplőnek, Francis Ford Coppola pedig belenyúlt a forgatókönyvbe.
Vetítik: Duna - 20:50

Közeli ellenség
Peter Hyams rendező-operatőr és Jean-Claude Van Damme megasztár újra együtt! Szintén a vásznon: Tom Everett Scott, Orlando Jones.
Vetítik: Film+ - 21:00

Holiday
Nancy Meyers romantikus vígjátéka. Szereplők: Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law, Jack Black, Eli Wallach, Rufus Sewell, Edward Burns. A gyakran remeklő magyar címfordítók ezúttal nem dolgoztak meg a pénzükért.
Vetítik: TV2 - 21:05

Éjfélkor Párizsban
Újabb állomásához érkezett Woody Allen európai turnéja: ezúttal Párizs városában forgatott filmet – a mostani, és a 20-as évekbeli Párizsról. A főszereplő egy első regényén dolgozó amerikai forgatókönyvíró (Owen Wilson), aki mennyasszonya (Rachel McAdams) és a leendő após, anyós társaságában érkezik a szerelem városába, amely alaposan meg is szédíti őt. A szereplők közt Sarkozy ex-elnök úr b. neje is feltűnik. (BS)
Vetítik: m1 - 21:45

Machete
Robert Rodriguez ál-trailerből forgatott ál-exploitation filmje, Danny Trejóval a fő-, és Antal Nimróddal az epizódszerepben.
Vetítik: Film Mánia - 22:30

Nyakiglove
Romantikus vígjáték Monica Potter és Freddie Prinze Jr. főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 23:50

Se kép, se hang
Elismert mexikói vígjáték Juan Manuel Bernallal.
Vetítik: RTL Klub - 00:25

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr216978531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása