Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (11.28.)

2014. november 28. - Orosdy Dániel

Shrink - Dilidoki kiütve
Független film A hazug (társ)rendezőjétől, Kevin Spacey főszereplésével. További szereplők: Robert Loggia, Gore Vidal, Griffin Dunne, Robin Williams.
Vetítik: Story4 - 22:05

Beverly Hills-i zsaru 2.
A nemrég elhunyt Tony Scott akcióvígjátéka Eddie Murphy-vel. Nem rossz, de nem hozza az első film színvonalát, és mintha a visszatérő szereplők is agymosáson estek volna át a köztes időben.
Vetítik: TV2 - 22:15

A Dicső 39
Stephen Poliakoff thrillere Romola Garai, Bill Nighy, Julie Christie, Jeremy Northam, Christopher Lee, David Tennant és Jenny Agutter főszereplésével.
Vetítik: m1 - 22:55

Az öreg halász és a tenger
Ernest Hemingway világhírű regényének moziváltozata Spencer Tracy-vel (Oscar-jelölés). Rendező: John Sturges (valamint Henry King és Fred Zinnemann, de őket nem jelölik a stáblistán). Operatőr: James Wong Howe (Oscar-jelölés). Zene: Dimitri Tiomkin (Oscar-díj).
Vetítik: Duna - 23:10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr76939275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása