Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (10.25.)

Altman, Lynch, Soderbergh

2014. október 25. - Orosdy Dániel

Holtomiglan, holtodiglan (alias Egymásért )
Dráma Carole Lombard és James Stewart főszereplésével, David O. Selznick producertől.
Vetítik: Duna - 13:50

Ház a sziklák alatt
Makk Károly klasszikusa Tatay Sándor műve nyomán Görbe Jánossal, Psota Irénnel és Bara Margittal.
Vetítik: Duna - 16:20

Én, a nő és plusz egy fő
Anthony és Joe Russo vígjátéka. Szereplők: Matt Dillon, Kate Hudson, Owen Wilson, Seth Rogen, Michael Douglas.
Vetítik: TV2 - 19:00

Őfelsége titkosszolgálatában
A legvitatottabb Bond-filmek egyike. Jó Bond volt George Lazenby? Vagy sem? Vagy mégis? Író: Ian Fleming. Rendező: Peter R. Hunt (első alkalommal, de akkor már régóta dolgozott a sorozat vágójaként és több epizód második stábjának rendezőjeként). Blofeld: Telly Savalas. M: Bernard Lee. Q: Desmond Llewelyn. Miss Moneypenny: Lois Maxwell.
Vetítik: Duna - 20:45

Elhajlási engedély
A Farrelly-fivérek párkapcsolati komédiájában két férfi (Owen Wilson és Jason Sudeikis) egy hét felmentést kapnak házassági esküjük alól a feleségeiktől (Jenna Fischer és Christina Applegate). (BS)
Vetítik: Cool - 21:00

Magic Mike
Steven Soderbergh újabb műfajban próbálja ki magát, a Magic Mike vígjátékba oltott karriertörténet, főszerepben a sztriptíztáncost alakító Channing Tatummal, aki korábban maga is vetkőzéssel kereste a kenyerét. A célközönséget érthető módon nem a férfiak alkotják. (BS)
A király ezúttal kétszeresen is meztelen: a Magic Mike a betéve ismert kliséken túl (a siker mámorától megszédült zöldfülű, a pénzéhes menedzser, a megváltó erejű szerelem) semmi egyénit nem ad a szerzői sztriptízhez (…) a formás férfitestek mindössze péniszpumpái egy mára megfáradt szerzőgeneráció újabb lankadó (hím)tagjának. (Varró Attila kritikája a Filmvilág 2012/08. számában olvasható.)
Vetítik: Story4 - 21:25

Apáca-show
A Dirty Dancing - Piszkos tánc rendezőjének nagy sikert aratott vígjátéka Whoopi Goldberg, Harvey Keitel, Kathy Najimy és Maggie Smith főszereplésével.
Vetítik: m1 - 21:45

Hazugságok hálója
Ridley Scott nézhető akcióthrillere Leonardo DiCaprióval és Russell Crowe-val. Forgatókönyv: William Monahan.
Vetítik: RTL Klub - 23:05

Body-of-Lies.JPG

A törvény gyilkosa
Jon Avnet gyengécske bűnügyi filmje a Robert De Niro - Al Pacino párossal. További szereplők: 50 Cent, Donnie Wahlberg, John Leguizamo, Carla Gugino, Brian Dennehy.
Vetítik: Cool - 23:05

Dr. T és a nők
Robert Altman vígjátéka Richard Gere (Dr. T.), valamint Helen Hunt, Farrah Fawcett, Laura Dern, Shelley Long, Tara Reid, Kate Hudson és Liv Tyler (a nők) főszereplésével.
Vetítik: m1 - 23:25

Lost Highway - Útvesztőben
David Lynch kultfilmje, a Veszett a világ után ismét Barry Gifford írói közreműködésével. Szereplők: Bill Pullman, Patricia Arquette, Balthazar Getty, Richard Pryor, Robert Blake, Giovanni Ribisi, Gary Busey, Robert Loggia, Marilyn Manson, Henry Rollins.
Vetítik: Film Mánia - 23:50

Kamion
Ausztrál vígjáték.
Vetítik: m1 - 01:25

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr996830649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása