Filmvilág blog

Tévéajánló - Vasárnap (09.28.)

Antal, Reitman, Wright

2014. szeptember 28. - Orosdy Dániel

A Nílus gyöngye
A smaragd románca szórakoztató folytatása.
Vetítik: Cool - 16:45

Pancser police
A televízió (A híres Ron Burgundy legendája) és az autóversenyzés (Taplógáz: Ricky Bobby legendája) után az Adam McKay-Will Ferrell páros a rendőrök, pontosabban a buddy cop filmek világába kirándult. Az akciókomédiában Ferrell partnerét Mark Wahlberg alakítja, de feltűnik még Dwayne Johnson, Samuel L. Jackson, Steve Coogan, Michael Keaton és Eva Mendes is. (BS)
Ami nem sikerült Kevin Smithnek a Két kopperrel, az sikerült McKay-nek és Ferrellnek; ráfért már a szubzsánerre egy ilyen tiszteletteljes és okos, delejes humorral felfegyverzett darab. (Alföldi Nóra kritikája a Filmvilág 2010/10. számában olvasható.)
Vetítik: RTL Klub - 19:55

Vaklárma
Gene Wilder és Richard Pryor talán legviccesebb közös komédiája (bár ma már nem minősülne kifejezetten "píszí"-nek).
Vetítik: Film+ - 21:00

A boldogság nyomában
Életrajzi dráma, melynek főszerepéért Will Smith-t Oscarra és Golden Globe-ra jelölték.
Vetítik: ATV - 21:10

Artúr király
Antoine Fuqua történelmi akciófilmje. Artúrt Clive Owen alakítja.
Vetítik: m1 - 21:50

Vaskabátok
Az Edgar Wright - Simon Pegg - Nick Frost méltán népszerű Cornetto-trilógiájának középső része, a zsarufilmek remek paródiája sok filmes utalással és ismert arccal.
Vetítik: Viasat3 - 22:00

vaskabátok.jpg

Bosszú a jövőből
Sergio Martino akció-sci-fije többek között Janet Agrennel, George Eastmannel, Donald O'Briennel és John Saxonnal.
Vetítik: Viasat6 - 22:00

Ragadozók
Antal Nimród Robert Rodriguez produceri közreműködésével készült, jól fogadott folytatása a méltán népszerű Ragadozó-filmekhez. Szereplők: Adrien Brody, Laurence Fishburne, Danny Trejo, Alice Braga, Walton Goggins, Topher Grace, Oleg Taktarov.
Vetítik: TV2 - 22:10

Tango és Cash
A többnyire művészi hangvételű drámákat és szatírákat jegyző Andrej Koncsalovszkij (és a stáblistán nem jelölt, leginkább Prince filmjeinek rendezőjeként ismert Albert Magnoli) akcióvígjátéka Sylvester Stallone, Kurt Russell, Teri Hatcher és Jack Palance főszereplésével.
Vetítik: RTL Klub - 22:15

Ha ölni kell
Jól sikerült John Grisham-adaptáció Az ügyfélért is felelős Joel Schumachertől. Szereplők: Samuel L. Jackson, Matthew McConaughey, Sandra Bullock, Kevin Spacey, Oliver Platt, Charles S. Dutton, Donald Sutherland, Kiefer Sutherland, Patrick McGoohan és Ashley Judd. (Az egymásra megszólalásig hasonlító Sutherlandek érdekes módon nem rokonokat alakítanak a filmben.)
Vetítik: m1 - 23:55

Egek ura
Jason Reitman rangos díjak tömegére jelölt filmje George Clooney, Vera Farmiga, Anna Kendrick és Jason Bateman főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 00:25

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr426703469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása