Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (09.12.)

Hafström, Spielberg, Forman

2014. szeptember 12. - Orosdy Dániel

A rítus
Mikael Hafström részben kis hazánkban forgatott thrillere decens színészgárdával (Anthony Hopkins, Alice Braga, Rutger Hauer, Toby Jones).
Vetítik: Film+ - 21:15

A bolygó neve: Halál
A nyolcadik utas a halál hasonló színvonalú, de némileg más műfajban mozgó folytatása. És ahhoz hasonlóan ez is minden idők egyik legjobb mozija.
Vetítik: Viasat3 - 21:15

Világok harca
Steven Spielberg blockbustere H.G. Wells műve alapján, Tom Cruise főszereplésével. A bemutató idején a rajongók szerint ez volt a legjobb dolog a dobozos sör feltalálása óta, de azóta valahogy kevesebbet hallunk felőle.
Vetítik: TV2 - 22:30

goya kísértetei.jpg
Goya kísértetei
Milos Forman szolid remekműve.
Vetítik: Duna - 22:55

A Horror Mesterei - Prémek
Dario Argento második rendezése a Masters of Horror sorozatban (2. évad, 6. epizód), Az erőd (The Keep, Michael Mann) írójának elbeszélése nyomán. Szereplők: Meat Loaf, John Saxon és a többnyire táncosokat, csini csajokat alakító hazánklánya, Ildiko Ferenczi.
Vetítik: Viasat6 - 22:55

Dupla vagy minden
Stephen Metcalfe romantikus drámája Billy Connolly, Sharon Stone, Gil Bellows és Ian Holm főszereplésével.
Vetítik: m1 - 23:00

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr236691041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása