Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (05.26.)

2014. május 26. - Orosdy Dániel

szökésben_1.jpgSherlock Holmes nevében
Ifjúsági kalandfilm, amely „egy vidéki kisvárosban játszódik, ahol furcsa dolgok történnek, noha a felnőttek mindebből semmit nem vesznek észre. Gyerekek tűnnek el, és bár pár nap után látszólag sértetlenül előkerülnek, valójában egyik sem ugyanaz már, mint korábban volt.” Két Sherlock Holmes-rajongó kiskamasz elhatározza, hogy kideríti, mi áll a rejtély hátterében. Az amatőr gyerekszínészek mellett Karalyos Gábort, Tahi-Tóth Lászlót és Gáspár Tibort is láthatjuk kisebb-nagyobb szerepekben. (BS)
Vetítik: Film Mánia - 11:35

Rendőrakadémia
Hugh Wilson nagysikerű, franchise-t teremtő vígjátéka Neal Israel (Legénybúcsú) és Pat Proft (Csupasz pisztoly-sorozat) forgatókönyve alapján, Steve Guttenberg, Kim Cattrall, Bubba Smith, G.W. Bailey és George Gaynes főszereplésével. Nem váltja meg a világot, de a maga nemében klasszikus.
Vetítik: Film+ - 19:00

A 40 éves szűz
Judd Apatow vígjátéka Steve Carell-lel, Leslie Mann-nel, Catherine Keenerrel, Elizabeth Banks-szel, Paul Rudd-dal és Seth Rogennel. A címe ellenére nem gagyi és elég vicces.
Vetítik: Viasat3 - 21:40

Szökésben
Jim Thompson regényének második (gyengébb) filmváltozata a Sam Peckinpah-Steve McQueen-féle A szökés után. A forgatókönyv szerzője ismét Walter Hill. A menekülő házaspár: Alec Baldwin és Kim Basinger. A rosszarcúak: Michael Madsen, James Woods, a nemrég elhunyt Philip Seymour Hoffman (egyik első jelentősebb mellékszerepében) és David Morse.
Vetítik: Film+ - 22:55

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr116210230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása