Filmvilág blog

Tévéajánló - Vasárnap (04.20.)

Programszűrő ON

2014. április 20. - Orosdy Dániel

Ben Hur
William Wyler klasszikusa, a máig legtöbb Oscart begyűjtő mozi (a Titanic és A Gyűrűk Ura: A király visszatér mellett).
Vetítik: ATV - 18:10

Förtelmes főnökök
A műfaj, ahogy a címből sejthető: vígjáték. A történet: három, főnökeik által sűrűn abúzált beosztott (Jason Bateman, Jason Sudeikis és Charlie Day) úgy dönt, hogy megszabadulnak végre feletteseiktől (Jennifer Aniston, Kevin Spacey, Colin Farrell), és hogy ne keveredjenek gyanúba nem a saját, hanem egymás főnökeit tennék el láb alól. (BS)
Szűk időintervallumba zsúfolt meredek fordulatok és zsáner-kézikönyvből ollózott muszáj-gegek (kokainba tüsszentéstől a fogkefe-gyalázásig), megkésett férfiavatási rituálék gyanánt szolgáló erőpróbák és kizárólag szexuális fogékonyságuk alapján definiált női szereplők, valamint sok-sok merész beszólás, ami a Hó hull a cédrusra idején bizonyára még botrányosan politikailag inkorrektnek számíthatott. (Varró Attila kritikája a Filmvilág 2011/08. számában olvasható.)
Vetítik: RTL Klub - 21:00

Grimm
Terry Gilliam felemás, de lenyűgöző képi világú fantasy-je Matt Damon, Heath Ledger, Monica Bellucci és Jonathan Pryce főszereplésével.
Vetítik: Story4 - 21:25

grimmgillian.jpg

Spartacus
Stanley Kubrick klasszikus történelmi eposza Howard Fast regénye és Dalton Trumbo forgatókönyve nyomán, Kirk Douglas, Laurence Olivier, Tony Curtis, Peter Ustinov, Jean Simmons, Charles Laughton, John Ireland, Herbert Lom és Woody Strode főszereplésével.
Vetítik: m1 - 21:40

Agyő, nagy Ő!
A Farrelly testvérek (Dumb és Dumber - Dilibogyók, Keresd a nőt!) Elaine May és Neil Simon 1972-es művéből készült remake-je Ben Stiller főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 00:25

Mindent a győzelemért!
Életrajzi sportdráma A legjobb dobás alkotóitól, Sean Astin, Jon Favreau és Ned Beatty főszereplésével. További szereplők: Charles S. Dutton, Lili Taylor, Robert Prosky, Jason Miller, Vince Vaughn, Chelcie Ross.
Vetítik: TV2 - 02:40

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr835986498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása