Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (04.18.)

Jézus, király, tanár

2014. április 18. - Orosdy Dániel

Galaktikus támadás
[David] Twohy rendezőként ekkor még csak az Időrés című elfeledett tévéfilmet jegyzi, befutni viszont csak a következő Pitch Black-kel fog: a Galaktikus támadás semmiképp sem elfeledett klasszikus, de egy hatásos science fiction a kisköltségvetés és a mainstream között, és érdemes megnézni, ha egyszer egy harmadrangú kábelcsatornán elkapjuk hajnalban. (KD)
Vetítik: Film+ - 09:15

Az utca királyai
David Ayer jól sikerült bűnügyi filmje James Ellroy (Szigorúan bizalmas) és Kurt Wimmer (Equilibrium) forgatókönyve alapján, Keanu Reeves, Forest Whitaker és Hugh Laurie főszereplésével.
Vetítik: Film+ - 19:00

Blitz
Akciófilm Jason Statham, Zawe Ashton és David Morrissey főszereplésével.
Vetítik: Film+ - 21:00

Rossz tanár
Jake Kasdan (Különcök és stréberek, A lankadatlan – A Dewey Cox-sztori) vígjátékában Cameron Diaz alakítja a címbéli, jellemhibás tanárnőt, aki a diákok okítása helyett egy gazdag kolléga (Justin Timberlake) becserkészésére fordítja minden energiáját. (BS)
Bár a kisebb szerepekre is jó érzékkel választottak színészeket, sajnos ez sem feledteti, hogy egy rossz ritmusú mozgóképpel van dolgunk, amely céltalanul szlalomozik a vicces és annak szánt epizódok között, a nézőt pedig valahol félúton veszíti el. (Hlavaty Tamás kritikája a Filmvilág 2011/08. számában olvasható.)
Vetítik: Cool - 21:10

rossz tanár.jpg

A kaptár
A népszerű (akció)horror-széria egész korrekt első része.
Vetítik: Story4 - 22:35

Orvlövész
Korrekt akciófilm Antoine Fuqua rendezőtől, Mark Wahlberggel, Michael Penáva, Danny Gloverrel, Elias Koteas-szal, Tate Donovannel és Ned Beatty-vel.
Vetítik: TV2 - 22:50

Vándorút
Emilio Estevez kalandvígjátéka az El Camino megtételéről apja, Martin Sheen és Deborah Kara Unger főszereplésével. További szereplők: a rendező és Tchéky Karyo. A stábban természetesen tömegével fordulnak elő Sheenek és Estevezek.
Vetítik: Duna - 22:55

A Passió
Mel Gibson nagy vitákat kiváltó, de igencsak sikeres filmje Jézusról. Szereplők: Jim Caviezel, Maia Morgenstern, Monica Bellucci.
Vetítik: m1 - 23:00

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr376049823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása