Filmvilág blog

Tévéajánló - Csütörtök (04.10.)

2014. április 10. - Orosdy Dániel

ishtar.jpgIshtar
Elaine May híresen nagyot bukó, de egész nézhető vígjátéka Warren Beatty, Dustin Hoffman, Isabelle Adjani, Charles Grodin és Carol Kane főszereplésével.
Vetítik: Film+ - 14:50

Végső állomás 5.
Már a negyedik részről se tudtam.
Vetítik: Film+ - 21:00

Istenek fegyverzete 2.: Kondor hadművelet
Igencsak mókás folytatásfilm, változatlanul Jackie Channel és -től.
Vetítik: Film Mánia - 21:00

Isztambul
Török Ferenc török-brit-magyar koprodukcióban készült filmje (...) Szereplők: Johanna ter Steege, Yavuz Bingol, Varga Norbert, Tenki Réka, Lukáts Andor. Szinopszis: „A népszerű professzort, Jánost senki nem vetette meg, amikor elhagyta családját huszonnyolc éves tanítványáért. De amikor felesége, Katalin az idegösszeomlás után megszökik a kórházból és kistoppol Isztambulba, a családban mindenki felháborodik. Pedig neki is ugyanannyi joga van az újrakezdéshez, mint a férfinek. Katalint bejelentik a rendőrségen eltűnt személyként, és amikor a nyomára bukkannak, tinédzserkorú fiát, Zolit küldik utána.”
Vetítik: Duna - 21:50

Tükrök
Alexandre Aja horrorja Kiefer Sutherlanddel és Amy Smarttal.
Vetítik: RTL Klub - 22:10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr566000826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása