Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (03.24.)

Hulk + Alien

2014. március 24. - Orosdy Dániel

hulk2003.jpgTársbérlők
A Tarantino-favorit Brian Trenchard-Smith humoros tévéfilmje Lea Thompson és Steven Brand főszereplésével.
Vetítik: Film Mánia - 17:15

Szimpla ügy
Sam Raimi zseniális, de némileg félreértett bűnügyi drámája többek között  Bill Paxton, Bridget Fonda és a szerepért Oscarra jelölt Billy Bob Thornton remek alakításával. Nem mellesleg a saját regényét filmre író Scott Smith-t ugyancsak felterjesztették az Amerikai Filmakadémia díjára.
Vetítik: Film Mánia - 21:00

Az éhezők viadala
Suzanne Collins bestsellerének adaptációja Gary Ross (Pleasantville) rendezésében. A történet szerint Észak-Amerikát a jövőben 12 körzetre osztják és minden körzetnek évente egyszer két-két tinédzsert ki kell jelölnie, hogy a 24 fiatal élet-halál harcot vívjon egymással. A főhőst, a 16 éves Katnisst Jennifer Lawrence (Winter's Bone - A hallgatás törvénye) alakítja. További szereplők: Elizabeth Banks, Woody Harrelson, Stanley Tucci, Donald Sutherland. (BS)
Vetítik: Cool - 21:10

Hulk
Ang Lee ambiciózus, de nagyot bukó képregényfilmje Eric Bana, Nick Nolte és Jennifer Connelly főszereplésével.
Vetítik: Viasat3 - 21:25

Alien 4. - Feltámad a Halál
Az Alien-sorozat jelen állás szerint utolsó darabja. Egy-két jó jelenet, valamint a teljesség kedvéért ajánljuk. (Az Alien vs. Predator-filmek még ennyit se érdemelnek, a Prometheus-t pedig még nem adja a tévé.)
Vetítik: Film+ - 22:45

Az utca törvénye
The Inglorious Bastards-t jegyző Enzo G. Castellari Street Law címen is ismert akciófilmje Franco Nero és Barbara Bach főszereplésével.
Vetítik: Film Mánia - 02:45

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr545874049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása