Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (03.21.)

Hark, Mendes, nem Kitano

2014. március 21. - Orosdy Dániel

Rajtaütés
Tsui Hark akciófilmje. Ez a tény, valamint Paul Sorvino színész (NagymenőkPortyán) és Steven E. de Souza forgatókönyvíró (48 óraKommandóDie Hard 1-2.) jelenléte talán valamennyire ellensúlyozza Jean-Claude Van Damme-ot és Rob Schneidert.
Vetítik: Film+ - 17:15

Bőrnyakúak
Sam Mendes háborús drámája. Jake Gyllenhaal, Peter Sarsgaard, Jamie Foxx és Chris Cooper mellett a filmben feltűnik a Kárpát-medence Hugh Grantje, Fenyő Iván is.
Vetítik: Viasat3 - 21:25

Pacsirták cérnaszálon
Jirí Menzel remek, Arany Medve-díjas, mégis három évtizedre betiltott Bohumil Hrabal-adaptációja, többek között Rudolf Hrusínský-vel.
Vetítik: Duna - 22:05

Forráspont
NEM Takeshi Kitano második filmje, HANEM az egykor Kubrickkal dolgozó producer, James B. Harris máig utolsó rendezése, egyben bűnügyi dráma Gerald Petievich (Élni és meghalni Los Angelesben) regényéből. A rokonszenves színészgárda tagjai: Wesley Snipes (aki miatt újravágták a filmet), Dennis Hopper (aki az átszabás miatt lecsúszott az abszolút főszerepről), Lolita Davidovich, Viggo Mortensen, Seymour Cassel, Jonathan Banks, Tony Lo Bianco, Valerie Perrine, Dan Hedaya.
Vetítik: Story4 - 22:35

forráspont1993.jpg

A hihetetlen Hulk
A népszerű képregényhős visszatért! Igaz, nem folytatásban, tekintettel Ang Lee filmjének kínos bukására, hanem egy "új kezdet" jellegű moziban, mely elsősorban a kultikus tévésorozattal ápol szoros kapcsolatot (még Bill Bixby és Lou Ferrigno is látható benne). Szereplők: Edward Norton, Liv Tyler, Tim Roth, William Hurt, Robert Downey Jr., Stan Lee.
Vetítik: TV2 - 22:50


Váltság-Nobel-díj
Fekete komédia Alan Rickmannel, Mary Steenburgennel, Bill Pullmannal, Eliza Dushkuval és Danny DeVitoval. Szellemes a címfordítás, innen gratulálok.
Vetítik: m1 - 23:20

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr735871719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása