Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (02.22)

2014. február 22. - Orosdy Dániel

A zenevonat
Vincente Minnelli klasszikus zenés vígjátéka Fred Astaire-rel.
Vetítik: Duna - 13:05

Fejjel a falnak
A sportfilm-auteur Ron Shelton szórakoztató romantikus vígjátéka egy bohém golfosról (Kevin Costner). További szereplők: Rene Russo, Don Johnson, Cheech Marin.
Vetítik: Film+ - 16:40

Bolondos dallamok: Újra bevetésen
Joe Dante szórakoztató kalandvígjátéka Brendan Fraser, Jenna Elfman, Timothy Dalton, Steve Martin, Heather Locklear és Joan Cusack, valamint Tapsi Hapsi, Dodó Kacsa és a többiek főszereplésével.
Vetítik: Film+ - 20:50

Ízlések és pofonok
Scott Hicks (Ragyogj!, Hó hull a cédrusra) romantikus vígjátéka Catherine Zeta-Jones-szal és Aaron Eckharttal.
Vetítik: Viasat3 - 21:00

A Da Vinci-kód
Dan Brown vitatott bestsellerének Ron Howard jegyezte adaptációja. Olyan, mint a könyv: amíg tart, kellemes, aztán szinte nyom nélkül ürül ki a szervezetből.
Vetítik: AXN - 21:00

Terhes társaság
A Másnaposok kirobbanó sikere után az amúgy nem túl veretes életművel büszkélkedő Todd Phillips (Cool túra, Sulihuligánok, Starsky és Hutch) felkapott rendező lett. Új vígjátéka ismét egy road movie-s szerkezetre épül: a két főhős (egy leendő apa és egy állástalan színész) autóval vág neki a kontinensnek, hogy (...) nagyon sok tréfás dolog történjen velük útközben. Szereplők: Robert Downey Jr., Zach Galifianakis, Juliette Lewis, Michelle Monaghan, Jamie Foxx, RZA. (BS)
Vetítik: RTL Klub - 21:20

Az utolsó mohikán
Az író-rendező, Michael Mann számára szakmai és anyagi áttörést hozó romantikus kalandfilm James Fenimore Cooper klasszikus regénye és e mű egy korábbi filmadaptációja nyomán, Daniel Day-Lewis, Madeleine Stowe, Russel Means, Eric Schweig, Jodhi May és Wes Studi főszereplésével.
Vetítik: Duna - 21:35

A holló
A legfrissebb Poe-adaptáció, pontosabban Poe műveinek ihletésére készült film főszereplője maga a legendás író, aki az általa írt rémnovellákat másoló sorozatgyilkos után nyomoz. Főszerepben: John Cusack. (BS)
Magyar koprodukció!
Vetítik: m1 - 22:30

holló2012.jpg

Az utca királyai
David Ayer jól sikerült bűnügyi filmje James Ellroy (Szigorúan bizalmas) és Kurt Wimmer (Equilibrium) forgatókönyve alapján, Keanu Reeves, Forest Whitaker és Hugh Laurie főszereplésével.
Vetítik: RTL Klub - 23:15

A faun labirintusa
Guillermo Del Toro díjak tömegével elismert fantasztikus filmje.
Vetítik: Cool - 23:25

Atlantisz gyermekei
Korrekt Stephen King-adaptáció a Ragyogj! rendezőjétől. Forgatókönyv: William Goldman. Főszereplő: Anthony Hopkins.
Vetítik: RTL Klub - 01:20

Vörös vihar
Angol-német-magyar háborús dráma.
Vetítik: m1 - 01:55

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr955826371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása