Filmvilág blog

Tévéajánló - Szerda (01.22.)

Gere, Green, Reeves

2014. január 22. - Orosdy Dániel

Sommersby
Jon Amiel romantikus drámája Richard Gere, Jodie Foster, Bill Pullman és James Earl Jones főszereplésével Daniel Vigne Martin Guerre visszatér című filmje nyomán. Az előzmény forgatókönyvén Jean-Claude Carriere, a remake-én Nicholas Meyer dolgozott.
Vetítik: Film+ - 10:50

Az exkommandós (alias A zsoldos visszatér)
A tékás korszak gyöngyszeme Lorenzo Lamas-szal. Sok mindenre mondtuk már itt, hogy "guilty pleasure", de ez tényleg az! Magyar a csapatban: Larry Csonka (sportlegenda a vásznon).
Vetítik: Film+ - 19:00

Az ördög ügyvédje
Taylor Hackford szórakoztató okkult thrillere egy feltörekvő fiatal ügyvédről szól (Keanu Reeves), akit megkísért a Sátán (testhezálló szerepben a jó ideje ripacskodásban utazó Al Pacino).
Vetítik: Viasat3 - 21:20

Angyal a hóban
David Gordon Green (Ananász Expressz) elismert romantikus drámája. Szereplők: Kate Beckinsale, Sam Rockwell, Griffin Dunne, Tom Noonan.
Vetítik: RTL Klub - 23:55

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr245774497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása