Filmvilág blog

Tévéajánló - Vasárnap (01.12.)

A tizedes, a dobos meg a milliomos

2014. január 12. - Orosdy Dániel

Külvárosi őrszoba
Dráma Karády Katalin főszereplésével.
Vetítik: Duna - 13:10

Hóbarát
Vígjáték A szomszéd nője-filmek írójának története nyomán, Michael Keatonnal és Kelly Prestonnal.
Vetítik: RTL Klub - 14:15

Helyet az öregeknek
Nagy karrier előtt álló magyarok még itthon, de már koprodukcióban forgatott filmje. A főszereplő Szőke Szakáll (S.Z. Sakall néven a Casablanca mellékszereplője), az egyik író Lengyel Menyhért (azaz Melchior Lengyel Oscar-jelölt forgatókönyvíró), de feltűnik a stáblistán többek között Rosi Barsony (Bársony Rózsi), Géza von Cziffra (Cziffra Géza), Charles Puffy (Huszár Pufi) és Leslie Bush-Fekete (Bús-Fekete László) is. Gózon Gyula és a többi itthonmaradó kalandor jelenléte már csak hab a tortán.
Vetítik: Duna - 16:40

Mindenképpen talán
Romantikus vígjáték jó színészekkel.
Vetítik: TV2 - 20:00

Egy hét Marilynnel
Simon Curtis filmje a legendás Marilyn Monroe életének egy kevésbé ismert rövid epizódját dolgozza fel, címszerepben Michelle Williams-szel. Az amerikai színésznő 1957-ben  a Lawrence Olivier által rendezett A herceg és a színésznő forgatására érkezett Londonba, ahol egy fiatal asszisztensnek, Colin Clarknak kellett a gondját viselnie. A történet az ő memoárján alapul. (BS)
Vetítik: m1 - 20:45

A tizedes meg a többiek
Nekem elhihetik: az oroszok még mindig a spájzban vannak.
Vetítik: Duna - 21:25

tizedes meg a többiek.jpg

A meztelen dobos
Peter Cattaneo vígjátéka Christina Applegate, Rainn Wilson és Emma Stone főszereplésével.
Vetítik: RTL Klub - 21:35

Torrente 4
Spanyolország legnagyobb suttyója visszatért! "A történet szerint Torrente egy balul elsült balhét követően börtönbe kerül, ahonnan a Menekülés a győzelembe című filmből vett ötlet segítségével akar megszökni."
Vetítik: Viasat3 - 21:55

Amerikai pszicho
Mary Harron felemás Bret Easton Ellis-adaptációja. Aki mindent megtett: Christian Bale, Patrick Bateman szerepében. További szereplők: Willem Dafoe, Josh Lucas, Reese Witherspoon, Jared Leto, Samantha Mathis, Chloë Sevigny, Justin Theroux.
Vetítik: TV2 - 22:10

Gettómilliomos
Danny Boyle Oscar-díjas filmje. A gonoszok szerint A némafilmes mellett ez a mű az egyik legjobb bizonyíték rá, hogy a gyengébb években egy-egy inkább szerencsés, mint jó mozi könnyen begyűjthet minden komolyabb elismerést.
Vetítik: m1 - 22:30

Bronzbarnák 2. - A bronzbarnák síelni mennek
Patrice Leconte nagysikerű vígjátékának nagysikerű folytatása, ismét a Splendid társulat (azaz Josiane Balasko, Michel Blanc, Marie-Anne Chazel, Christian Clavier, Gérard Jugnot, Dominique Lavanant, Thierry Lhermitte, Bruno Moynot) forgatókönyvéből és főszereplésével.
Vetítik: Comedy Central - 22:30

Férfit látok álmaidban
Woody Allen egyik "elveszett filmje" a közelmúltból. Fényképezte: Zsigmond Vilmos. Szereplők: Antonio Banderas, Josh Brolin, Anthony Hopkins, Gemma Jones, Naomi Watts, és még sokan mások.
Vetítik: TV2 - 00:10

A rém
Megtörtént esetet feldolgozó dráma, a címszerepet alakító Charlize Theront Oscar-díjjal jutalmazták a játékáért.
Vetítik: m1 - 00:30

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr205719549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása