Filmvilág blog

Új Inforg rövidfilmek a Toldi moziban

Programajánló

2013. november 08. - filmvilág

inforg.jpg

MILZA (15')
Réti Iringó színésznő filmjében Fátyol Hermina Palermóban álomszerű kalandokba bonyolódik a várossal és az ott élő férfiakkal, miközben nem találja sem a bőröndjét, sem az ahhoz tartozó kulcsot.

ÁLMODÓ (9')
Hartung Attila filmjének főszereplője egy kisfiú, aki fantáziálása nyomán követni kezdi a házban lakó, éjszakánként a temetőbe járkáló öregembert.

506-933 ÁLOM (6')
Hegedűs 2 László animációs kísérleti filmjében az álom és az ébrenlét közötti átmeneti állapotot jeleníti meg képileg, Esterházy Péter hangalámondásával kiegészítve.

YES (9')
M. Tóth Géza animációs filmes, első élőszereplős kisjátékfilmje, Osvárt Andreával és egyetlen szóval: Yes.

RIMBAUD (21')
Lichter Péter filmjében super 8-as felvételekkel és kortárs költőkkel (Kele Fodor Ákos, Mestyán Ádám és Nemes Z. Márió) rekonstruálja Rimbaud 20 éves, rejtélyes utazásokkal teli életszakaszát.

DREAMPIRE project (szemelvények)
A Dreampire projekt az év elején indult. Egy audiovizuális, nemzetközi álomgyűjtő akciót takar, melyet számos művészeti és tudományos feldolgozás kísér. Célja kialakítani és folyamatosan bővíteni egy kontinenseken átívelő, nap mint nap frissülő, online álomarchívumot. A vetítés során a kisfilmek között ízelítőt kínálunk a most már 3000 álomra duzzadt gyűjteményből.

Fliegauf Bence: MILKY WAY (részlet)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr315620082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása