Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (11.08.)

Taviani, Farrelly, Jones

2013. november 08. - Orosdy Dániel

falling down.jpgDumb és Dumber - Dilibogyók
A Farrelly-testvérek kultikus prosztóvígjátéka Jim Carrey-vel és Jeff Daniels-szel.
Vetítik: Film+ - 19:00

Hold
Duncan Jones első filmje mértéktartó, mégis elevenünkbe vágó sci-fi. A film hőse, Sam három éves, magányos holdbéli tartózkodása végén jár, és már alig várja, hogy hazatérjen a földre feleségéhez és kislányához - lassan már csak a rájuk való emlékezés tartja benne a lelket. (Pintér Judit Nóra)
Vetítik: Film Mánia - 21:00

Constantine - A démonvadász
A népszerű képregény korrekt filmadaptációja Keanu Reeves-szel a címszerepben.
Vetítik: Cool - 21:30

Összeomlás
Joel Schumacher Arany Pálmára jelölt, vitatott kultfilmje Michael Douglas, Robert Duvall, Barbara Hershey, Frederic Forrest, Tuesday Weld és Rachel Ticotin főszereplésével.
Vetítik: Film+ - 22:45

A Horror Mesterei - Jégrém
Tom Holland rendezése a Masters of Horror sorozatba (2. évad, 10. repizód), John Farris elbeszélése és David J. Schow forgatókönyve nyomán, többek között William Forsythe-tal.
Vetítik: Viasat6 - 22:55

Apámuram
Paolo és Vittorio Taviani (többek között) Arany Pálma-nyertes drámája.
Vetítik: Duna - 23:30

A törvény gyilkosa
Jon Avnet gyengécske bűnügyi filmje a Robert De Niro - Al Pacino párossal. További szereplők: 50 Cent, Donnie Wahlberg, John Leguizamo, Carla Gugino, Brian Dennehy.
Vetítik: m1 - 23:45

Szökés Sobiborból
Megtörtént eseten alapuló, Golden Globe-díjas brit tévéfilm az alakításáért ugyancsak Golden Globe-bal elismert Rutger Hauer főszereplésével. (Bizony, Hauernek ilyenje is van.) További szereplők: Alan Arkin, Joanna Pacula. Írta: Reginald Rose (Tizenkét dühös ember).
Vetítik: Film Mánia - 00:35

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr985618836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása