Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (11.02.)

Waters, Weir, Vágvölgyi

2013. november 02. - Orosdy Dániel

Wimbledon - Szerva itt, szerelem ott
Richard Loncraine romantikus vígjátéka Kirsten Dunst, Paul Bettany és Sam Neill főszereplésével.
Vetítik: Viasat3 - 17:10

Csupasz pisztoly
A ZAZ-csoport klasszikussá nemesedett paródiája, a Nagyon különleges ügyosztály című kultikus sorozatuk mozis átdolgozása. Frank Drebin szerepében a néha Leslie Nielsen. További szereplők: George Kennedy, Ricardo Montalban, O.J. Simpson, Priscilla Presley, 'Weird Al' Yankovic, Lawrence Tierney, Joe Grifasi, Joyce Brothers, az Oscar-díjas John Houseman (utolsó szerepében).
- Drebin! És szeretném ha nem csinálna semmiféle kalamajkát úgy mint tavaly! Megértette? Ez az én területem!
- Értem, amikor 5 tógába öltözött örült le akart szúrni egy férfit a parkban többszáz ember szeme láttára, lelőttem a nyomorultakat, az az én területem!
- Az a Julius Cézár volt a Shakespeare a szabadban című élő tv sorozatból maga málé. És maga megölt 5 színészt, 5 tehetséget...
Vetítik: Viasat3 - 19:15

Albert Schweitzer - Egy élet Afrikáért
Film az afrikai dzsungel Nobel-békedíjas orvosának életéről Jeroen Krabbé (A szökevény) és Barbara Hershey (Fekete hattyú, Összeomlás) főszereplésével. (BS)
Vetítik: Duna World - 19:30

Holt költők társasága
Peter Weir népszerű drámája Robin Williams-szel.
Vetítik: m1 - 20:20

holt költők társasága.jpg

Penge 2.
Guillermo del Toro figyelemreméltó képregényfilmje Wesley Snipes-szal.
Vetítik: Cool - 21:15

A szibériai borbély
Nyikita Mihalkov romantikus filmje Oleg Menysikov, Julia Ormond, Richard Harris, Daniel Olbrychski és a rendező főszereplésével. A forgatókönyvön dolgozott Rospo Pallenberg, John Boorman állandó munkatársa is (Excalibur, Smaragderdő).
Vetítik: Duna - 21:20

Cápa 3.
A folytatásnak és filmnek egyszerre nagyon rossz harmadik rész, ami azonban még így is jobb a negyediknél, plusz eredetileg 3D-ben mutatták be. A zavarba hozott tehetségek többek között: Dennis Quaid, Simon MacCorkindale (alias Manimal), Lea Thompson, egy friss Oscar-díjas (Louis Gossett Jr.), több tehetséges író (Carl Gottlieb, Richard Matheson), a látványtervezőként még komoly tehetséget mutató Joe Alves (itt már -- sajnos -- rendező).
Vetítik: Story4 - 21:20

Szerelem és más drogok
A többnyire férfiasabb műfajokban jeleskedő Edward Zwick (Szükségállapot, Az utolsó szamuráj, Véres gyémánt) romantikus filmet rendezett egy dokuregény alapján (Hard Sell: The Evolution of a Viagra Salesman). Jake Gyllenhaal alakítja a Férfit, Anne Hathaway a Nőt. (BS)
Vetítik: RTL Klub - 22:00

Nyócker 8D
Mindenkinek, aki szereti! (Azaz nem nekem.)
Vetítik: Film Mánia - 22:00

Nyolc tanú
Thriller a Dredd rendezőjétől Dennis Quaid, Matthew Fox, Sigourney Weaver, Forest Whitaker, William Hurt, Eduardo Noriega, Edgar Ramirez, Said Taghmaoui és Zoe Saldana főszereplésével.
Vetítik: AXN - 22:00

Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya
Tim Burton és Johnny Depp sokadik együttműködése -- egyike lehetne a legjobbaknak, ha nem lenne tele felejthető dalocskákkal.
Vetítik: Cool - 23:25

Machete
Robert Rodriguez ál-trailerből forgatott ál-exploitation filmje, Danny Trejóval a fő-, és Antal Nimróddal az epizódszerepben.
Vetítik: TV2 - 00:00

Hajlakk
John Waters filmjének remake-je Adam Shankman rendezőtől. Szereplők: John Travolta, Michelle Pfeiffer, Leslie Ann Powers, Ricki Lake, Christopher Walken, Zac Efron, Queen Latifah, James Marsden.
Vetítik: RTL Klub - 00:10

Kolorádó Kid
Vágvölgyi B. András 56-os filmje. Sokkal jobb a hírénél.
Vetítik: Viasat3 - 00:40

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr415608740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása