Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (10.26.)

Giovanni, Artúr, Conan

2013. október 26. - Orosdy Dániel

A budapesti rém
Igen, ilyen is létezik: 1958-ban bemutatott amerikai B-film a mi '56-unkról. A szereplők között megtalálható Kubrick és Lynch 1-1 favoritja még ifjú titánként (Joe Turkel, Robert Blake).
Vetítik: Duna - 13:00

Kaktusz Jack
Hal Needham Kengyelfutó gyalogkakukk-rajzfilmeket idéző westernvígjátéka Kirk Douglas-szel, Arnold Schwarzeneggerrel és Ann-Margrettel, valamint a vadnyugati műfaj jeles karakterszínészeivel (Jack Elam, Strother Martin). Producer: Paul Maslansky.
Vetítik: Film+ - 15:10

Éjfélre kiderül
Cserépy László filmje Barabás Pál regénye nyomán, többek között Tímár Józseffel, Bulla Elmával, Lehotay Árpáddal, Simor Erzsivel és Csortos Gyulával.
Vetítik: Duna - 16:10

A bambanő
Romkom Drew Barrymore főszereplésével. További szereplők: Leelee Sobieski, David Arquette, Molly Shannon, Jessica Alba, Michael Vartan, John C. Reilly, Garry Marshall.
Vetítik: RTL Klub - 16:25

Jégi dicsőségünk
Sportvígjáték Will Ferrell, Jon Heder, William Fichtner, Amy Poehler és Jenna Fischer főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 19:30

Artúr király
Antoine Fuqua történelmi akciófilmje. Artúrt Clive Owen alakítja.
Vetítik: m1 - 20:20

arthur király.jpg

Felpörgetve
Renny Harlin variációja a Mint a villámra, egyben Sylvester Stallone variációja saját klasszikusára, a Rockyra. Nos, ezért a filmért Sly-t nem Oscarokra jelölték, hanem Arany Málnákra... Szereplők: Stallone, Burt Reynolds, Kip Pardue, Til Schweiger, Brent Briscoe, Gina Gershon, Estella Warren, Robert Sean Leonard.
Vetítik: Film Mánia - 21:00

Éjszaka a múzeumban
Shawn Levy fantasy-vígjátéka. Szereplők: Ben Stiller, Robin Williams, Dick Van Dyke, Carla Gugino, Mickey Rooney, Steve Coogan, Paul Rudd, Owen Wilson.
Vetítik: Film+ - 21:00

1984
Michael Radford remek Orwell-adaptációja John Hurt, Richard Burton, Suzanna Hamilton és Cyril Cusack főszereplésével.
Vetítik: ATV - 21:10

Én, Don Giovanni
Carlos Saura történelmi drámája a híres opera megalkotásáról. Operatőr: Vittorio Storaro.
Vetítik: Duna - 21:15

Cápa 2.
Egy újabb nézhető Cápa-koppintás, csak éppen ez hivatalosan is az (mivel folytatás) és tulajdonképpen egész korrekt (valószínűleg mert Spielberg stábjának nagy része visszatért a leforgatására, beleértve az egyik főszereplőt, Roy Scheidert is).
Vetítik: Story4 - 21:20

Különvélemény
Steven Spielberg akciódús Philip K. Dick-adaptációja Tom Cruise-szal. Élvezeti értékéből sem Cruise jelenléte, sem az a tény nem von le sokat, hogy minimális köze van Dick novellájához és írói világához.
Vetítik: TV2 - 21:30

Conan, a barbár 2. - A pusztító
A már leszállóágban lévő Richard Fleischer (Zöld szója, Mr. Majestyk) fantasy kalandfilmje Robert E. Howard történetei nyomán, Arnold Schwarzenegger főszereplésével. További szereplők: Grace Jones, Mako, Tracey Walter.
Vetítik: Viasat6 - 22:00

Menedék
Bűnügyi dráma Orlando Bloom, Bobby Cannavale, Anthony Mackie, Bill Paxton és Zoe Saldana főszereplésével.
Vetítik: m1 - 23:25

Hullámhegy
Avagy ilyen az, amikor egy brit kultrendező olasz művészfilmet dolgoz fel az amerikai popsztár felesége kedvéért. Guy Ritchie, Madonna és Lina Wertmüller merész randija óriásit bukott a bemutató idején, de ez is része a rendező életművének.
Vetítik: TV2 - 00:20

Leleplezések
Francia (tévé)krimi.
Vetítik: m1 - 01:00

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr325592291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása