Filmvilág blog

Tévéajánló - Kedd (10.22.)

Lupo, Sándor, Dékány

2013. október 22. - Orosdy Dániel

itt járt mátyás király.jpgAkit Buldózernek hívtak
Ha már tegnap ajánlottuk a kópiát, ma ajánljuk az eredetit! Humoros sportfilm az egész családnak, Michele Lupo rendező és Bud Spencer első és egyik legjobb közös munkája.
Vetítik: Film+ - 18:45

Itt járt Mátyás király... 1. rész
Sándor Pál háromrészes tévéjátéka Mikszáth Kálmán művéből (ugyanezen a kisregényen alapul Makk Károly Mit csinált felséged 3-tól 5-ig? című vígjátéka), többek között Lukács Sándorral, és a rendező két állandó színészével, Kern Andrással és Garas Dezsővel.
Vetítik: Duna - 20:50

Az új fiú
Nézhető tinivígjáték, melyben Eliza Dushku, Eddie Griffin, Zooey Deschanel és Lyle Lovett mellett felbukkan többek között Jerry O'Connell, Vanilla Ice, David Hasselhoff, Tommy Lee, Henry Rollins, Gene Simmons is.
Vetítik: TV2 - 21:35

Budapesti bevetés
Dékány István dokumentumfilmje a 100 ágyas mozgó tábori kórházról, melyet a Vöröskereszt küldött 1956 novemberében Budapestre, a harcokban sérültek megsegítésére.
Vetítik: m1 - 23:40

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr985591673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása