Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (10.21.)

Fincher, Cuarón, Noyce

2013. október 21. - Orosdy Dániel

Bombajó bokszoló
A mű, amit 1985-ben közel kétmillió magyar látott, és így az év leglátogatottabb mozifilmje lett. A leginkább az Akit Bulldózernek hívtak remake-jeként definiálható Bombajó bokszoló Michele Lupo rendező és Bud Spencer utolsó közös alkotása, egyben Lupo hattyúdala volt.
Vetítik: Film+ - 19:00

Harcosok klubja
David Fincher remek kultfilmje Chuck Palahniuk regénye nyomán, Brad Pitt, Edward Norton, Helena Bonham Carter és Meat Loaf főszereplésével.
Vetítik: Film+ - 21:00

Az ember gyermeke
Alfonso Cuarón disztópikus sci-fije Clive Owennel, Michael Caine-nel és Julianne Moore-ral. Az utóbbi évek egyik legjobb filmjének tartják, nem alaptalanul.
Vetítik: Viasat3 - 21:25

ember gyermeke.jpg

Salt ügynök
Phillip Noyce akció-kémfilmje Angelina Jolie, Liev Schreiber és Chiwetel Ejiofor főszereplésével.
Vetítik: Cool - 21:30

A legyőzhetetlen
Az elsősorban operatőrként ismert Richard Moore (Roy Bean bíró élete és kora, Zsiványok) első és egyetlen rendezése: harcművészeti fantasy Bruce Lee, James Coburn és Stirling Silliphant története nyomán. Producer: Paul Maslansky. Szereplők: David Carradine, Jeff Cooper, Christopher Lee, Roddy McDowall, Eli Wallach, Anthony De Longis.
Vetítik: Film Mánia - 00:05

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr595590153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása