Filmvilág blog

Tévéajánló - Vasárnap (10.20.)

Villeneuve, Keleti, Ranódy

2013. október 20. - Orosdy Dániel

Marley meg én
David Frankel (Az ördög Pradát visel) vígjátéka Owen Wilson, Jennifer Aniston, Kathleen Turner és Alan Arkin főszereplésével. Írta: Scott Frank (Szóljatok a köpcösnek!, Bűvölet, Mint a kámfor) és Don Roos (Egyedülálló nő megosztaná, Szívörvény).
Vetítik: Film+ - 11:20

Ron kapitány
Kultikus vígjáték Kurt Russell és Martin Short főszereplésével.
Vetítik: Cool - 12:55

Janika
Keleti Márton vígjátéka egy asszonyról, aki a saját 15 éves fiának adja ki magát. No és a létező szocializmus nagyszerűségéről. Szereplők: Turay Ida, Mezey Mária, Szabó Sándor, Gobbi Hilda, Latabár Kálmán, Rajnay Gábor.
Vetítik: Duna - 16:35

Anyám új pasija
George Gallo akcióvígjátéka Antonio Banderas, Meg Ryan, Colin Hanks és Selma Blair főszereplésével.
Vetítik: Film+ - 17:10

Picasso kalandjai
Tage Danielsson kultikus vígjátéka Gösta Ekman, Hans Alfredson, Margaretha Krook, Lena Olin és Bernard Cribbins főszereplésével.
Vetítik: Comedy Central - 20:30

picasso kalandjai.jpg

Appaloosa - A törvényen kívüli város
Ed Harris westernje a rendező, valamint Viggo Mortensen, Jeremy Irons és Renée Zellweger főszereplésével.
Vetítik: Film+ - 21:00

Pacsirta
Ranódy László legjobban sikerült Kosztolányi-adaptációja, az 1964-es cannes-i filmfesztivál egyik versenyfilmje. Páger Antal a legjobb férfi alakítás díjával távozhatott a francia városkából.
Vetítik: Duna - 21:15

Fegyvernepper
Andrew Niccol szerethető mozija a fegyverkereskedelem furcsa és kegyetlen világáról Nicolas Cage, Jared Leto, Ethan Hawke és Ian Holm főszereplésével. Nem kicsit emlékeztet az alulértékelt Az évszázad üzletére.
Vetítik: m1 - 21:40

Egy hölgy arcképe
Jane Campion kosztümös drámája Henry James műve alapján Nicole Kidman főszereplésével.
Vetítik: Story4 - 22:10

Watchmen: Az őrzők
A zseniális képregény kevésbé zseniális, de azért szórakoztató moziváltozata specialistától (Zack Snyder). Szereplők: Jackie Earle Haley, Malin Akerman, Billy Crudup, Carla Gugino.
Vetítik: TV2 - 22:20

London Boulevard
Az Oscar-díjas forgatókönyvíró, William Monahan (A tégla) rendező bemutatkozása: gengszterdráma jeles brit színészekkel (Colin Farrell, Keira Knightley, David Thewlis, Anna Friel, Ben Chaplin, Ray Winstone).
Vetítik: Film+ - 23:10

Felperzselt föld
Egy kanadai ikerpár tagjai anyjuk végrendeletéből tudják meg, hogy soha nem látott libanoni apjuk és testvérük még él, és az ő feladatuk az eltűnt családtagok felkutatása. Denis Villeneuve filmje megkapta a legjobb idegennyelvű film Oscarját. (BS)
Vetítik: m1 - 23:40

Ripley és a maffiózók
Liliana Cavani emlékezetes Patricia Highsmith-adaptációja John Malkovich főszereplésével, egyben variáció Wim Wenders remekművére, Az amerikai barátra.
Vetítik: Viasat3 - 00:55

Elégia
Isabel Coixet Arany Medvére jelölt drámája Philip Roth regénye és Nicholas Meyer forgatókönyve nyomán, Ben Kingsley-vel (David Kepesh szerepében), Penélope Cruzzal és Dennis Hopperrel.
Vetítik: TV2 - 01:25

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr325556926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása