Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (10.18.)

Eastwood, Dante, Taviani

2013. október 18. - Orosdy Dániel

Halálos iramban: Tokiói hajsza
Kocsik. Csajok. De főleg kocsik.
Vetítik: Viasat3 - 21:25

A rendőrség megköszöni
Steno San Sebastiánban is elismert, nagy sikert aratott bűnügyi filmje, a poliziottesco (alias poliziesco, poliziotteschi) egyik alapműve. Szereplők: Enrico Maria Salerno, Mariangela Melato, Franco Fabrizi, Cyril Cusack, Mario Adorf, Laura Belli.
Vetítik: Duna - 22:05

A Horror Mesterei - Vírus
Joe Dante rendező és Sam Hamm író második közös műve a Masters of Horror sorozat keretében (2. évad, 7. epizód), Jason Priestley-vel és Elliott Goulddal.
Vetítik: Viasat6 - 22:55

A zöldfülű
Clint Eastwood öniróniától sem mentes akcióvígjátéka a rendező, valamint Charlie Sheen, Raul Julia, Sonia Braga, Tom Skerritt és Lara Flynn Boyle főszereplésével. A forgatókönyv szerzői Boaz Yakin és Scott Spiegel (Alkonyattól pirkadatig 2. - Texasi vérdíj).
Vetítik: Cool - 23:20

áramlat.jpg
Áramlat
David Gordon Green (Ananász expressz) díjnyertes drámája, pár ismertebb névvel (Jamie Bell, Kristen Stewart, Dermot Mulroney, Josh Lucas). A kritikusok szerint szerelmeslevél az olyan mozikhoz, mint A vadász éjszakája, vagy az egyik producer, Terrence Malick Sivár vidék című klasszikusa.
Vetítik: m1 - 23:45

Fiorile
Paolo és Vittorio Taviani többek között Arany Pálmára is jelölt drámája.
Vetítik: Duna - 00:00

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr865568871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása