Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (10.11.)

Pankrátor, lovag, ármány

2013. október 11. - Orosdy Dániel

Sugarlandi hajtóvadászat
Steven Spielberg szerethető mozis debütje. Road movie-ba oltott dramedy Goldie Hawn, Ben Johnson és Michael Sacks főszereplésével, kb. a Bonnie és Clyde matinéváltozata.
Vetítik: Film+ - 15:05

Tűzhányó
Mick Jackson katasztrófafilmje Tommy Lee Jones, Anne Heche, Don Cheadle, Keith David és John Corbett főszereplésével.
Vetítik: Film+ - 20:45

Lovagregény
Brian Helgeland kalandfilmje Heath Ledgerrel.
Vetítik: AXN - 21:00

Revolver
NEM Guy Ritchie elhibázott gengszterfilmje, HANEM a méltán népszerű westernrendező és Sandokan-szakértő Sergio Sollima második poliziescója az ugyancsak kultikus Az erőszak városa (alias Elátkozott család) után. Főszereplők: Oliver Reed, Fabio Testi.
Vetítik: Duna - 21:15

revolver73.jpg

A pankrátor
Darren Aronofsky többek között Arany Oroszlánnal is elismert remeke Mickey Rourke és Marisa Tomei főszereplésével.
Vetítik: Film+ - 22:45

A Horror Mesterei - Prémek
Dario Argento második rendezése a Masters of Horror sorozatba (2. évad, 6. repizód), Az erőd (The Keep, Michael Mann) írójának elbeszélése nyomán. Szereplők: Meat Loaf, John Saxon és a többnyire táncosokat, csini csajokat alakító hazánklánya, Ildiko Ferenczi.
Vetítik: Viasat6 - 22:55

Ármány és szőke (alias Bele az éjszakába)
John Landis humoros/mozgalmas bűnügyi filmje Jeff Goldblummal és Michelle Pfeifferrel. További szereplők: Dan Aykroyd, David Cronenberg, David Bowie, Richard Farnsworth, Vera Miles, Irene Papas.
Vetítik: Film+ - 23:10

Jó reggelt, Babilónia!
A Taviani-testvérek díjnyertes drámája egy testvérpárról (Vincent Spano, Joaquim de Almeida), akik többek között D.W. Griffith-szel (Charles Dance) is kapcsolatba kerülnek mozgalmas éltük során. További szereplők: Greta Scacchi, Désirée Nosbusch.
Vetítik: Duna - 23:45

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr905562290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása