Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (08.31.)

Wyler, Fincher, Ratner

2013. augusztus 31. - Orosdy Dániel

Szemben az erőszakkal
William Wyler Arany Pálmával elismert, 6 Oscarra jelölt drámája Gary Cooper, Dorothy McGuire és Anthony Perkins főszereplésével.
Vetítik: Duna - 12:10

Az ellenszer
Vígjáték Christian Clavier-vel és Jacques Villeret-vel.
Vetítik: m1 - 13:00

Jöttünk, láttunk, visszamennénk 2.
A Clavier-Poiré-Reno trió újra támad!
Vetítik: Cool - 13:55

Aranyoskám
Minden idők egyik legjobb, több Oscart és Golden Globe-ot is nyerő komédiája Dustin Hoffman, Jessica Lange, Bill Murray, Charles Durning (RIP!), Dabney Coleman, Geena Davis és a rendező, Sydney Pollack főszereplésével.
Vetítik: RTL Klub - 16:05

Jurassic Park 2. - Az elveszett világ
Nézhető folytatás.
Vetítik: Viasat3 - 19:15

jurassic-park2.jpg

Mennyé má!
Az Ép testben épp, hogy élek remake-e az Amerikai pite első részének rendezőitől, Chris Rock főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 19:30

Elnökkisasszony
Vígjáték Muráti Lili, Jávor Pál és Kabos Gyula főszereplésével.
Vetítik: Duna - 19:45

Az utolsó gyémántrablás
Brett Ratner akció-vígjátéka. Szereplők: Pierce Brosnan, Salma Hayek, Woody Harrelson, Don Cheadle, Chris Penn.
Vetítik: RTL Klub - 20:05

A cinkos
Robert Redford történelmi drámája erős színészgárdával (James McAvoy, Robin Wright, Kevin Kline, Evan Rachel Wood, Tom Wilkinson, Justin Long, Danny Huston, Colm Meaney, Stephen Root etc.).
Vetítik: m1 - 20:15

Éretlenek a tengerparton
A népszerű Éretlenek haloványabb folytatása, ugyanazoktól az alkotóktól.
Vetítik: Duna - 21:15

Játsz/ma
David Fincher "páratlan" -- azaz jó, szerethető, de a páros sorszámú műveknél valamivel gyengébb és kommerszebb -- alkotása egy felfuvalkodott és boldogtalan milliomosról (Michael Douglas), akit a rejtélyes Játszma segítségével tanítanak móresre.
Vetítik: TV2 - 21:15

Kémjátszma
Tony Scott kémes krimije Robert Redforddal, Brad Pittel, Catherine McCormackkel, valamint a honi színjátszás színe javával (Bánfalvy Ágnes, Hegyi Barbara, Rékasi Károly, Benkóczy Zoltán, Oberfrank Pál, Papadimitriu Athina, Stohl András, Szervét Tibor).
Vetítik: Story4 - 21:40

Az áruló
Thriller Don Cheadle, Guy Pearce, Said Taghmaoui és Jeff Daniels főszereplésével. Társíró-társproducer: Steve Martin.
Vetítik: m1 - 23:10

A dolog (alias A valami)
John W. Campbell, jr. legendás elbeszélésének második (hivatalos) megfilmesítése, egyben egy ígéretesen alakuló rendezői pályát derékbatörő költséges bukás. Pedig John Carpenter méltó (akár folytatásként is értelmezhető) feldolgozást készített Hawks és Nyby filmjéből, amely jóval következetesebben ragaszkodott Campbell művéhez az elődjénél. Az immár az Antarktiszon és évtizedekkel később játszódó cselekményben visszaköszönnek a Ki van odakint? főbb eseményei és szereplői, de A lényhez hasonlóan alapvetően a saját útját járja. Carpenter kezében a hideglelős alapötlet egy belülről és kívülről egyszerre fenyegető űrszörny inváziós kísérletévé alakul: Bill Lancaster forgatókönyvében a lény a bizalmatlan és rosszkedvű tudóscsoport bármely tagját saját képére formálhatja, vagyis a fenyegetés a legkevésbé sem nyílt, nem jár az áldozatok teljes megsemmisítésével, és kiszabadulása esetén a Föld teljes lakosságát villámgyorsan ugyanerre a sorsra juttathatja. A Halloween rendezőjének paranoia-horrorja nem tudott versenyre kelni az édes E.T.-vel, így Carpenter azóta sem élvezett egyszerre nagy költségvetés és széleskörű kreatív kontrollt.
Vetítik: TV2 - 23:45

Vonzások és állatságok
Michael Lehmann romantikus vígjátéka Uma Thurman, Ben Chaplin, Janeane Garofalo és Jamie Foxx főszereplésével.
Vetítik: RTL Klub - 23:45

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr995484258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása