Filmvilág blog

9. Országos Középiskolai Filmszemle

Közszolgálati közlemény

2013. augusztus 30. - filmvilág

szemlelogo2013.pngImmár 9. alkalommal, november 15-17 között rendezik meg az Országos Középiskolai Filmszemlét, ahova fiatal kezdő filmesek alkotásait várják a szervezők több kategóriában. Az idei szlogen: Mind a vízig szárazon.

A filmes pályázatokat a Jancsó Miklós vezette zsűri (Balogh Judit színművésznő, Boldizsár András operatőr, Kende János Kossuth- és Balázs B. díjas operatőr, Salamon András filmrendező, Sas István reklámfilmrendező.) értékeli. A fesztivál alatt workshopokat, beszélgetéseket is tartanak a résztvevők számára.

Pályázni 15 perces rövidfilmmel lehet játékfilm, dokumentumfilm vagy animációs film műfajában. Magyarországi és határon túli középiskolák diákjai jelentkezhetnek. Nevezési díj nincs. A pályázás módja: 1.) Film feltöltése az Indavideó portálon keresztül, 2.) Pályázati adatlap kitöltése a www.okfilmszemle.hu oldalon. Beküldési határidő: október 25.

Díjazás:

1.helyezett: 100.000 Ft
2.helyezett: 70.000 Ft
3.helyezett: 30.000 Ft

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr975484263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása