Filmvilág blog

Tévéajánló - Szerda (08.28.)

Becker, Levinson, Aldrich

2013. augusztus 28. - Orosdy Dániel

Minden gyanú felett
Harold Becker kiváló politikai thrillere Al Pacino, John Cusack, Bridget Fonda, Danny Aiello és Martin Landau főszereplésével. A forgatókönyvön írósztárok tömege dolgozott (Paul Schrader, Nicholas Pileggi, Bo Goldman).
Vetítik: Viasat3 - 08:30

Cigányok ideje
"Emir Kusturica úgy döntött, hogy híres filmjét színházban is megrendezi. A tervből valóság lett: a tobzódó ötletek pazar punk-opera előadást eredményeztek a párizsi Bastille Operaházban." (port.hu)
Vetítik: Duna - 21:15

Sleepers - Pokoli lecke
Barry Levinson variációja Scorsese állandó témáira. Nem tökéletes film, de érdemes megnézni, már csak a színészek miatt is.
Vetítik: Viasat3 - 21:25

sleepers.jpg

Csontdaráló
Robert Aldrich The Longest Yard című klasszikusának (a magyar címváltozat leírásától tartózkodnék) vállalható remake-je Adam Sandler, Chris Rock, Burt Reynolds, James Cromwell és Courteney Cox főszereplésével. (Reynolds az eredeti moziban főszereplő volt.)
Vetítik: TV2 - 21:35

Kis hal
Ausztrál dráma a kontinens sztárjaival (Cate Blanchett, Sam Neill, Hugo Weaving).
Vetítik: m2 - 22:25

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr215481394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása