Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (08.09.)

Gyilkos cápa, cowboy, Drakula, Ördög

2013. augusztus 09. - Orosdy Dániel

Swamp Shark - A gyilkos cápa
Egy újabb különleges képességekkel megáldott cápa! Egy újabb kihagyhatatlan trashfilm! Főszerepben néhány egykor szebb napokat látott színművész: Kristy Swanson, D.B. Sweeney, Robert Davi.
Vetítik: Film+ - 09:10

Liliomfi
Makk Károly örökzöld klasszikusa Darvas Iván főszereplésével.
Vetítik: m1 - 20:15

Monte Walsh: Az utolsó cowboy
Simon Wincer Emmy-jelölt tévés westernje, a sokszoros Oscar-jelölt operatőr, William A. Fraker azonos című rendezésének remake-je. Szereplők: Tom Selleck, Isabella Rossellini, Keith Carradine, Robert Carradine, William Sanderson, Wallace Shawn, William Devane.
Vetítik: Film Mánia - 21:00

Az ördög maga
Alan J. Pakula hattyúdala Harrison Forddal és Brad Pitt-tel. Kár, hogy az idős mester nem fogta erősebben a gyeplőt, ez az írekről szóló thriller a sztárok civakodásának és a sztori többszöri átírásának köszönhetően felemásra sikerült.
Vetítik: Film+ - 21:00

ordog maga.jpg

Drakula halott és élvezi
Minden idők legjobb vígjátékainak és műfajparódiáinak rendezője, "híresen humortalan" Mel Brooks 1995-ben követte el ezt a filmet, máig utolsó rendezését. Drakula szerepében Leslie Nielsen.
Vetítik: TV2 - 21:35

A Horror Mesterei: A beteg lány
Lucky McKee (Frankenstein játékai) első Masters of Horror-epizódja (első évad, tizedik epizód). A forgatókönyvet eredetileg Roger Cormannek szánták.
Vetítik: Viasat6 - 22:55

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr355453113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása