Filmvilág blog

Tévéajánló - Csütörtök (08.01.)

Oz, Chen Shi-zheng, Fuqua

2013. augusztus 01. - Orosdy Dániel

Simlisek akcióban
Vígjáték Jean Reno főszereplésével.
Vetítik: Film+ - 19:00

Sötét anyag
Az elismert operarendező, Chen Shi-zheng Sundance-díjas filmes bemutatkozása. Szereplők: Liu Ye, Aidan Quinn és Meryl Streep.
Vetítik: Story4 - 21:00

A szajré
Frank Oz szajréfilmje Robert De Niro, Marlon Brando és Edward Norton főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 21:35

Brooklyn mélyén
Zsarufilm a Kiképzés rendezőjétől, rokonszenves színészgárdával (Richard Gere, Don Cheadle, Ethan Hawke, Wesley Snipes, Will Patton, Lili Taylor, Ellen Barkin, Vincent D'Onofrio).
Vetítik: m2 - 22:30

brooklyn mélyén.jpg

Gyermekkorok
Érdekes kísérlet: hat rövidfilm hat jelentős filmrendező gyerekkorának meghatározó élményéről, avagy hogyan lett a kis Fritz-ből Herr Lang, a kis Orsonból Mr. Welles, a kis Jacques-ból M. Tati, a kis Jean-ból M. Renoir, a kis Alfredből Sir Hitchcock és a kis Ingmarból Herr Bergman.
Vetítik: Duna - 22:40

Evilenko
Az X polgártárs párddarabja: elismert thriller Andrej Csikatyilo, azaz a Rosztovi Rém hírhedt esete nyomán. Szereplők: Malcolm McDowell, Ronald Pickup, Csókás Márton, Romana Pollak.
Vetítik: Film+ - 00:35

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr695434867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása