Filmvilág blog

Tévéajánló - Kedd (07.23.)

Corbucci, Mann, Plá

2013. július 23. - Orosdy Dániel

Senki bolondja
A forgatókönyvért Oscarra jelölt Robert Benton remek drámája a csúcsformát hozó Paul Newmannel (Oscar- és Golden Globe-jelölés, Ezüst Medve). További szereplők: Jessica Tandy, Bruce Willis, Melanie Griffith, Pruitt Taylor Vince, Gene Saks, Josef Sommer, Philip Seymour Hoffman.
Vetítik: Film Mánias - 18:25

Szuperzsaru
Sergio Corbucci elsősorban gyerekeknek szóló vígjátéka a csodarendőrről, akit Terence Hill alakít.
Vetítik: Film+ - 19:00

Holdrakéta - Az Apollo 11 repülése
Két Emmy-re is jelölt tévéfilm az első holdraszállásról.
Vetítik: Duna - 21:15

Szökőhév
Amerikai romantikus komédia Amy Adams-szel.
Vetítik: TV2 - 22:05

Castro - Ember és mítosz
Bensőséges portré a világ egyik legvitatottabb politikai vezetőjéről: Fidel Castróról. (...) A film bemutatja Castro egy átlagos napját, és közben felhasználja a figyelemre méltó filmes anyagot a közeli barátokkal, családtagokkal, idegenekkel és ellenségekkel készített interjúkat is. (port.hu)
Vetítik: m1 - 23:40

castromítosz.jpg

Szemtől szemben
Michael Mann először hozta össze egy jelenetben Új-Hollywood két legnagyobb (olasz-amerikai) színészét, Al Pacino-t és Robert de Niro-t, de filmje ettől függetlenül is a kilencvenes évek egyik megkerülhetetlen remekműve.
Vetítik: RTL Klub - 23:45

A középjátékos
Tom Clegg (McVicar) svéd-angol koprodukcióban készült thrillere Dennis Hopper, Hardy Krüger, Gösta Ekman, Lena Endre és Herskó János főszereplésével.
Vetítik: Film Mánia - 00:40

A zóna
Rodrigo Plá díjnyertes alkotása.
Vetítik: m2 - 02:00

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr875419568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása