Filmvilág blog

Tévéajánló - Vasárnap (07.07.)

Ausztrália + Hungária

2013. július 07. - Orosdy Dániel

Semmelweis
Tóth Endre, alias André De Toth életrajzi drámája Uray Tivadarral a címszerepben.
Vetítik: Duna - 13:15

Ausztrália
Baz Luhrmann romantikus kalandfilmje Nicole Kidmannel, Hugh Jackmannel és Bryan Brownnal.
Vetítik: Cool - 19:05

Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt
Romantikus vígjáték Kate Hudsonnel és Matthew McConaughey-vel.
Vetítik: TV2 - 20:00

Made in Hungaria
Bugivugi hírvigó, jampik, avagy Fenyő Miklós továbbra is szerelmes önmagába. Ha éppen nem megy sehol a Csinibaba, ez is megteszi.
Vetítik: Comedy Central - 20:30

Csontváry
Huszárik Zoltán második, egyben utolsó nagyjátékfilmje.
Vetítik: Duna - 21:15

csontvary.jpg

A törvény gyilkosa
Jon Avnet bűnügyi filmje a Robert De Niro - Al Pacino párossal. További szereplők: 50 Cent, Donnie Wahlberg, John Leguizamo, Carla Gugino, Brian Dennehy.
Vetítik: m1 - 21:45

Ne nézz vissza!
NEM Geoff Murphy 1996-os tévéfilmje, nem is az azonos című Nic Roeg-klasszikus, HANEM misztikus film Sophie Marceau, Monica Bellucci és Andrea Di Stefano főszereplésével.
Vetítik: RTL Klub - 21:45

Torrente 4
Spanyolország legnagyobb suttyója visszatért! "A történet szerint Torrente egy balul elsült balhét követően börtönbe kerül, ahonnan a Menekülés a győzelembe című filmből vett ötlet segítségével akar megszökni."
Vetítik: Viasat3 - 21:45

A kaptár 3. - Teljes pusztulás
Russell Mulcahy rendezése, a sorozathoz képest nem is rossz. És felerészben Mad Max, ami szintén jó pont.
Vetítik: TV2 - 22:15

Emmanuelle
Just Jaeckin kultikus erotikus filmje Emmanuelle Arsan regénye és Truffaut egyik állandó munkatársa, Jean-Louis Richard forgatókönyve nyomán. Főszereplők: a nemrég elhunyt Sylvia Kristel, a Fellinivel is többször dolgozó Alain Cuny, és persze több liter vazelin -- utóbbit a lencsékre kenték.
Vetítik: Story4 - 22:15

Könnyed erkölcsök
Stephan Elliott (Priscilla - A sivatag királynőjének kalandjai) vígjátéka Noel Coward színdarabjából. Szereplők: Ben Barnes, Kimberley Nixon, Jessica Biel, Kristin Scott Thomas, Colin Firth.
Vetítik: Cool - 23:05

A rejtélyek háza
Korrekt thriller a Cape Fear-remake írójától, jó színészekkel (Diane Lane, Leelee Sobieski, Stellan Skarsgard, Bruce Dern, Rita Wilson, Kathy Baker, Michael O'Keefe).
Vetítik: Film+ - 23:10

Októberi égbolt
A Spielberg Oscar-díjas vizuális effektus felelőséből korrekt fantasztikus filmek rendezőjévé avanzsált Joe Johnston (Rocketeer, Amerika Kapitány: Az első bosszúálló) elismert drámája Jake Gyllenhaal, Laura Dern és Chris Cooper főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 00:05

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr555377353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása