Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (07.05.)

Moore, Sas, Ratner

2013. július 05. - Orosdy Dániel

Bohókás nyomozás
Robert Moore rendező és Neil Simon író második közös paródiája a Meghívás egy gyilkos vacsorára után. A célpont ezúttal a film noir és a Casablanca, a szereplők a korszak kiemelkedő amerikai komikusai.
Vetítik: Film+ - 11:45

S.O.S. szerelem!
Sas Tamás romantikus vígjátéka Csányi Sándorral, Ullmann Mónikával és Fenyő Ivánnal. A forgatókönyvön dolgozott A vizsga szellemi atyja is. Külföldiek, figyelem! A méltán híres S.O.S Love! The Million Dollar Contract című Daryl Hannah-komédia előzményéről van szó!
Vetítik: m1 - 20:15

Az utolsó gyémántrablás
Brett Ratner akció-vígjátéka. Szereplők: Pierce Brosnan, Salma Hayek, Woody Harrelson, Don Cheadle, Chris Penn.
Vetítik: Cool - 21:30

utolsó gyémántrablás.jpg

Kettőt találhatsz
Az Erin Brockovich Oscar-jelölt írójának rendezői bemutatkozása Jennifer Garner, Timothy Olyphant, Kevin Smith és Juliette Lewis főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 21:40

A Horror Mesterei: Csokoládé
Mick Garris sorozatgazda első rendezése a Masters of Horror sorozatban (első évad, ötödik rész). Szereplők: Matt Frewer, Henry Thomas. Furcsamód ez a Garris-film nem Stephen King egyik történetén alapul. Civódhattak a szerelmesek, vagy valami.
Vetítik: Viasat6 - 22:55

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr405391861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása