Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (07.01.)

Yuma, Payne, Jerry

2013. július 01. - Baski Sándor

A furfangos részvényes (alias A nagy likvidátor, Mások pénze)
Norman Jewison szatírája Danny DeVito, Gregory Peck és Penelope Ann Miller főszereplésével.
Vetítik: Viasat3 - 08:55

A leghosszabb film - Portrévázlat Szőts Istvánról
Péterffy András dokumentumfilmje az Emberek a havason rendezőjéről.
Vetítik: Duna - 20:55

Max Payne - Egyszemélyes háború
A népszerű játék rosszul fogadott filmváltozata a Die Hard - Drágább, mint az életed rendezőjétől. Szereplők: Mark Wahlberg, Mila Kunis, Beau Bridges, Ludacris, Chris O'Donnell, Olga Kurylenko, Nelly Furtado.
Vetítik: Cool - 21:30

Börtönvonat Yumába
James Mangold kiváló westernje Delmer Daves klasszikusa nyomán, Russell Crowe, Christian Bale, Peter Fonda, Gretchen Mol és Ben Foster főszereplésével.
Vetítik: Cool - 00:20

yuma.jpg

Jerry és Tom
Mókás film bérgyilkosokról. Az elsősorban színészként ismert Saul Rubinek (Nincs bocsánat) elismert első rendezése, Rick Cleveland (Mad Men, Sírhant művek, Az ítélet eladó) darabja és forgatókönyve nyomán, az amerikai és kanadai karakterszínészek krémjével (Joe Mantegna, Sam Rockwell, Maury Chaykin, Ted Danson, Charles Durning, William H. Macy, Peter Riegert, Sarah Polley).
Vetítik: Film+ - 00:45

Várlak nálad vacsorára
Howard Zieff kellemes romantikus vígjátékában mindenki kedvenc morgós medvéje, Walter Matthau, Glenda Jackson, Richard Benjamin és a remek alakítást nyújtó Art Carney oldalán komédiázik. Állítólag a film Henri-Pierre Roché második regénye, a Francois Truffaut által is feldolgozott Két angol lány és a kontinens alapján készült, de erre a stáblistán semmi sem utal, és a két mozi közti rokonság sem egyértelmű, még az alapsztori szintjén sem.
Vetítik: TV2 - 02:15

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr965385390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása