Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (06.22.)

Spielberg, Becker, Wise

2013. június 22. - Orosdy Dániel

Hindenburg
Robert Wise drámája a híres zeppelin katasztrófájáról George C. Scott, Anne Bancroft, Charles Durning és Gig Young főszereplésével.
Vetítik: Duna - 13:00

Alfa Rómeó és Júlia
Mamcserov Frigyes romantikus vígjátéka Ruttkai Évával és Latinovits Zoltánnal.
Vetítik: Duna - 18:45

Jöttem, láttam, beköltöztem
Frank Oz vígjátéka Goldie Hawnnal és Steve Martinnal. Társíró: az Oscar-díjas producer, Brian Grazer.
Vetítik: Viasat3 - 18:50

Keresztes hadjárat farmerban
Benelux-német kalandfilm Thea Beckman regénye nyomán, többek között Udo Kierrel, Kovács Lajossal és az egyik koproducerrel, Söth Sándorral.
Vetítik: RTL Klub - 19:30

Az utazó
A 2005-ben bemutatott francia Anthony Zimmer amerikai remake-je: egymást váltották a rendezők és a színészek a projekt élén, míg végül a német Florian Henckel von Donnersmarck (A mások élete) vállalta rendezést, a két főszerepre pedig Angelina Jolie-t és Johnny Deppet sikerült megnyerni. Az eredetileg Nizzában játszódó történet helyszíne Velence, a rendőrség illetve a maffia itt próbál lépre csalni egy hírhedt tolvajt. Ebbe a játszmába keveredik bele Jolie femme fatale-ja és Depp amerikai turistája. A kritikusok földbe döngölték a filmet, de a bemutatóhoz igazítva – hogy-hogynem – befutott néhány Golden Globe-jelölés. (BS)
Vetítik: Cool - 21:05

A balek bosszúja
Vígjáték Jean Gabin főszereplésével.
Vetítik: Duna - 21:15

balek bosszúja.jpg

Kapj el, ha tudsz!
Kellemes szélhámosfilm megtörtént eset alapján Leonardo DiCaprio, Tom Hanks és Christopher Walken főszereplésével. A rendező: Steven Spielberg.
Vetítik: TV2 - 21:35

A nindzsa imája a haláláért
Gordon Hessler akciófilmje Shô Kosugi és a forgatókönyvíró, James Booth főszereplésével. Már csak a címe miatt is kihagyhatatlan.
Vetítik: Viasat6 - 22:00

A vér kötelez
Harold Becker thrillere John Travolta, Vince Vaughn, Steve Buscemi és Teri Polo főszereplésével.
Vetítik: m1 - 23:05

Kedvencek temetője 2.
A sikeres Stephen King-adaptáció kevésbé sikeres folytatása.
Vetítik: Viasat3 - 23:20

DJ testőrbőrben
Ron Underwood vígjátéka Usher, Emmanuelle Chriqui, Chazz Palminteri és Robert Davi főszereplésével. Az Imdb-felhasználók szerint minden idők egyik legrosszabb filmje.
Vetítik: RTL Klub - 23:30

A nyakörv
A hihetetlen Hulk és A titánok harca rendezőjének rendhagyó akciófilmje Luc Besson forgatókönyve alapján Jet Li, Morgan Freeman és Bob Hoskins főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 00:15

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr575365985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása