Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (06.17.)

Milius, Cozzi, Besson

2013. június 17. - Orosdy Dániel

A szél és az oroszlán
John Milius (többé-kevésbé) megtörtént eseten alapuló kalandfilmje Sean Connery és Candice Bergen főszereplésével. További szereplők: John Huston, Brian Keith (Theodore Roosevelt szerepében), Geoffrey Lewis, Steve Kanaly.
Vetítik: Film+ - 10:55

Herkules (alias Herkules, a világ ura)
Luigi Cozzi kultikus trashfilmje. A címszerepet Lou Ferrigno alakítja, aki úgy fut a kamera felé lassított felvételen, hogy azt még a Baywatch-osok is megirigyelhetik. További szereplők: a csini Sybil Danning, valamint Gianni Garko és Brad Harris.
Vetítik: Film Mánia - 15:15

Taxi 3.
Luc Besson sorozatának harmadik része, a szokásos arcok mellett Sylvester Stallonével.
Vetítik: Cool - 21:30

Díszkíséret
Dennis Hopper utolsó játékfilm-rendezése: a klasszikus Az utolsó őrjárat komikus(abb)-erotikus(abb) verziója Tom Berenger, William McNamara, Erika Eleniak és Crispin Glover főszereplésével. És ezúttal nem vasárnap délután adják, a kiskamaszok nagy bosszúságára.
Vetítik: m2 - 23:05

díszkiséret.jpg

L. A. Story - Az őrült város
Fellini-áthallásokkal teli, emlékezetes romantikus komédia Steve Martin főszereplésével és forgatókönyvírói közreműködésével.
Vetítik: Cool - 00:10

Penzance kalózai
Zenés vígjáték Kevin Kline, Angela Lansbury és Linda Ronstadt főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 02:2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr635364501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása