Filmvilág blog

Tévéajánló - Szerda (06.05.)

Estevez, Natali, Plaza

2013. június 05. - Orosdy Dániel

Bobby Kennedy - A végzetes nap
Emilio Estevez Altman-filmekre hajazó, szerethető drámája sok jó színésszel (Anthony Hopkins, Harry Belafonte, Heather Graham, Helen Hunt, Lindsay Lohan, Laurence Fishburne, Joshua Jackson, Ashton Kutcher, William H. Macy, Demi Moore, Martin Sheen, Christian Slater, Sharon Stone, Elijah Wood és az író-rendező).
Vetítik: Duna - 21:15

Hibrid
A Kockával elhíresült kanadai Vincenzo Natali új filmjével a thriller, a horror és a nevelődési film határvidékére merészkedett. Az Adrien Brody és Sarah Polley által alakított genetikus-házaspár titokban újfajta állat-ember hibridet hoz létre. A kísérlet, ahogy az borítékolható, nem a tervek szerint sikerül. (BS)
Vetítik: TV2 - 22:40

Halálvonat
Tévéfilm Alistair MacLean írása nyomán, Pierce Brosnan, Christopher Lee, Patrick Stewart és Ted Levine főszereplésével.
Vetítik: Film Mánia - 23:30

alvászavar.jpg

Alvás!ZAVAR
Thriller Jeff Daniels főszereplésével.
Vetítik: Film+ - 00:35

Farkasvadászat
A [REC] sorozatért felelős rendezőpáros egyik felének (Paco Plaza) farkasemberes horrorja Julian Sands-szel és Elsa Patakyval.
Vetítik: Film+ - 02:35

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr485344771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása