Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (06.03.)

Dredd 1.0

2013. június 03. - Orosdy Dániel

Egy igaz ügy
Arne Glimcher thrillere Sean Connery, Laurence Fishburne, Kate Capshaw, Ed Harris, Ned Beatty és Kevin McCarthy főszereplésével, de feltűnik a filmben az ifjú Scarlett Johansson is. Operatőr: Koltai Lajos. A forgatókönyvön A szökevény és az Amerikai fogócska szerzői dolgoztak.
Vetítik: Viasat3 - 21:25

Dredd bíró
A képregény első, nem túl nagyra értékelt moziváltozata Sylvester Stallone, Armand Assante, Rob Schneider, Jürgen Prochnow, Max von Sydow és Diane Lane főszereplésével. Annyira azért nem rossz, inkább csak túl komolytalan.
Vetítik: Cool - 21:30

Egy hulla a szobatársam
Vígjáték Gale Anne Hurd producertől, Mark-Paul Gosselaar és az egykor szépreményűnek tartott Tom Everett Scott főszereplésével. Mellékszerepben feltűnik az Így jártam anyátokkal két leendő sztárja, Alyson Hannigan és Jason Segel is.
Vetítik: TV2 - 02:25

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr545341166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása