Filmvilág blog

Tévéajánló - Csütörtök (05.09.)

Besson & Bácskai

2013. május 09. - Orosdy Dániel

informant.jpgElrabolva
Luc Besson nagy sikert aratott produkciója, a meglett korára akciósztárként újjászülető Liam Neesonnal. További szereplők: Xander Berkeley, Famke Janssen.
Vetítik: Film+ - 20:50

Kihevered haver!
Vígjáték Kirsten Dunsttal és Ben Fosterrel.
Vetítik: Story4 - 21:00

Nápolyt látni és...
Vígjáték Bácskai Lauró István rendezőtől Váradi Hédi, Bujtor István, Halász Judit és Ernyey Béla főszereplésével.
Vetítik: Duna - 21:15

Az informátor!
Az Informátor! a művészileg nagyobb igényű munkák (Traffic) és a vegytisztán szórakoztató mozik (Ocean’s-trilógia) között félúton áll a rendezői életműben. Ambícióinál – no meg a sztorijánál – fogva az Erin Brockovich biopicjére emlékeztet leginkább, de hiányzik belőle annak bája. Minden humorával együtt szögletesebb és szálkásabb annál: kevésbé kerekre formált, és csöppet izzadságszagú darab. A legnagyobb gond a tempójával, az arányaival, illetve – egyes jelenetekben – a technikai kivitelezésével van. A játékidő második felében sok az üresjárat, ráadásul ekkorra már kifejezetten zavarónak hatnak azok a fényképezés-technikai trükkök (mindenekelőtt a kép hátterének konzekvens kiégetése), amiket a filmben operatőrként is domborító Soderbergh alkalmaz. (Pápai Zsolt)
Vetítik: Film+ - 22:40

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr455290529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása