Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (05.06.)

Woo, Fleming, Mangold

2013. május 06. - Orosdy Dániel

Ha a zenekar is úgy dolgozna
Molnár György rövidfilmje.
Vetítik: Duna - 20:30

Vörös szikla
John Woo szűk két évtizednyi önkéntes száműzetése után Kína legnagyobb történelmi eposzával tért vissza szülőhazájába: a kétrészes Vörös szikla a valaha készült legdrágább kínai filmek egyikeként a legsikeresebb kínai film lett otthonában, világszerte helyreállítva alkotója közelmúltbeli fiaskóktól tépázott renoméját. (Varró Attila)
Vetítik: Viasat3 - 21:25

Hullámtörők
Andrew Davis korrekt akciófilmje Kevin Costner, Ashton Kutcher és Sela Ward főszereplésével.
Vetítik: AXN - 22:00

S. Darko
Richard Kelly kultfilmjének igen rosszul fogadott folytatása, más alkotóktól.
Vetítik: Film+ - 22:55

s darko.png

Kéjjel-nappal
Romantikus akció-kémfilm Tom Cruise és Cameron Diaz főszereplésével. James Mangold rendező fajsúlyosabb filmek után (Copland, A nyughatatlan, Börtönvonat Yumába) rándult ki a nyári limonádé műfajába. (BS)
Vetítik: Cool - 00:25

Szent Johanna
Victor Fleming filmje Ingrid Bergmannal. Társíró: Andrew Solt. Ez volt Fleming utolsó projektje és Bergman álomszerepe, de a film végül kritikai és bevételi szempontból is elmaradt a várakozásoktól.
Vetítik: TV2 - 02:20

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr515283067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása