Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (04.20.)

Arthur, Yuma, Bloom

2013. április 20. - Orosdy Dániel

Szerelmi történet (alias Várlak...)
Leo McCarey 6 Oscarra jelölt romantikus filmje Irene Dunne-nal és Charles Boyer-vel. Ez alapján készült az ugyancsak népszerű A sors útjai és a Félévente randevú.
Vetítik: Duna - 12:30

Arthur
A korán elhunyt Steve Gordon nagy sikert aratott vígjátéka Dudley Moore, Liza Minnelli és a szerepért Oscart nyerő John Gielgud főszereplésével.
Vetítik: Film+ - 15:50

A nagyrozsdási eset
Kalmár László emlékezetes, bár nem különösebben vitriolos szatírája, amit ennek ellenére 27 évre betiltottak.
Vetítik: Duna - 16:20

Börtönvonat Yumába
James Mangold kiváló westernje Delmer Daves klasszikusa nyomán, Russell Crowe, Christian Bale, Peter Fonda, Gretchen Mol és Ben Foster főszereplésével.
Vetítik: Film+ - 20:05

Neveletlen hercegnő
Garry Marshall családi vígjátéka az immár Oscar-díjas Anne Hathaway-jel. További szereplők: Julie Andrews, Hector Elizondo, Heather Matarazzo.
Vetítik: m1 - 20:15

Hatalom
Sidney Lumet saját klasszikusa, a Hálózat nyomdokain haladó, felemás, de azért korrekt szatírája az amerikai politika "királycsinálóiról", sztárokkal a fő- és mellékszerepekben (Richard Gere, Gene Hackman, Julie Christie, Kate Capshaw, Denzel Washington).
Vetítik: ATV - 20:30

hatalom-lumet.jpg

A királyné nyakéke
Az inkább komédia-specialistakánt ismert Charles Shyer kosztümös drámája Hilary Swank, Jonathan Pryce, Joely Richardson, Simon Baker, Adrien Brody, Brian Cox és Christopher Walken főszereplésével.
Vetítik: Duna - 21:15

The Brothers Bloom - Szélhámos fivérek
Rian Johnson (Beépülve, Looper - A jövő gyilkos) vígjátéka Rachel Weisz, Adrien Brody és Mark Ruffalo főszereplésével.
Vetítik: m1 - 22:10

Határok nélkül
Martin Campbell kalandfilmje Angelina Jolie-val és Clive Owennel.
Vetítik: Viasat3 - 23:10

Csillagközi invázió
Paul Verhoeven remek sci-fi akciófilmje Robert A. Heinlein regényéből, a Robotzsaru írójának forgatókönyve alapján. Szereplők: Casper Van Dien, Denise Richards, Dina Meyer, Michael Ironside, Jake Busey, Neil Patrick Harris, Clancy Brown.
Vetítik: RTL Klub - 23:25

Beugratás
Lasse Hallström vígjátéka az íróról (Richard Gere), aki megírta Howard Hughes hivatalos, "engedélyezett" önéletrajzát -- pedig nem is. Illetve nem azt. Megtörtént eset alapján.
Vetítik: m1 - 01:00

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr975235855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása