Filmvilág blog

Tévéajánló - Csütörtök (04.18.)

Hanta Anna

2013. április 18. - Orosdy Dániel

West Side Story
A Rómeó és Júliát feldolgozó Broadway-musical Oscar-díjas klasszikus moziadaptációja. Rendezte: Robert Wise és Jerome Robbins. Ernest Lehman forgatókönyvíró kivételével minden jelölt Oscarral távozott haza, így többek között a rendezők, a producer (Wise), a vágó, az operatőr, két mellékszereplő és a zeneszerzők.
Vetítik: Film Mánia - 13:50

Pár dollárral többért
Sergio Leone klasszikus westernje, a zseniális Dollár-trilógia csodálatos 2. része. Ikonikus főszereplők: Clint Eastwood, Lee van Cleef, Gian Maria Volonté, Klaus Kinski.
Vetítik: Film Mánia - 21:00

Hanta boy
Móka móka hátán! Jim Carrey egy nézhető-felejthető komédiában.
Vetítik: Story4 - 21:00

anna filmje.jpg
Anna filmje
Molnár György díjnyertes filmje Esterházy Péter könyve nyomán. Zene: Dés László. Szereplők: Ráckevei Anna, Cserhalmi György, Csomós Mari, Haumann Péter, Tímár Éva, Végvári Tamás, és még sokan mások.
Vetítik: Duna - 21:15

Elemi ösztön
Trendteremtő botrány- és sikerfilm a kilencvenes évekből. Paul Verhoeven Hitchcock-utalásokban bővelkedő erotikus thrilleréhez Joe Eszterhas szállította az alapanyagot, de ott kísért benne a rendező hollandiai remeke, A negyedik férfi is. Főszereplők: Sharon Stone, Michael Douglas.
Vetítik: Film+ - 23:15

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr145232497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása