Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (03.08.)

Kalandor, Ragadozó, Halálosztó

2013. március 08. - Orosdy Dániel

Budapest, nőváros
Tévéfilm Kőrösi Zoltán műve nyomán.
Vetítik: Duna - 15:50

Kalandorok
Paczolay Béla filmje. Társíró: Péterfy Gergely. Szereplők: Schruff Milán, Rudolf Péter, Haumann Péter, Bánfalvy Ágnes, Pogány Judit. Nem rossz, csak sajnos nem is igazán jó.
Vetítik: m1 - 20:15

Ragadozó / Ragadozó 2.
John McTiernan immár klasszikussá nemesedett akció-sci-fije a jó formában lévő Arnold Schwarzeneggerrel, és jópár jeles karakterszínésszel (Carl Weathers, Bill Duke, Jesse Ventura, Kevin Peter Hall, Sonny "pornós" Landham, R.G. Armstrong, plusz Shane Black író, akit a forgatás felügyeletére rendeltek a stábba). / Asszem az ilyen filmeket hívják guilty pleasure-nek. Nem muzsikál egy színvonalon a McTiernan-Schwarzenegger-féle első résszel, de egy lassú estére kiválóan megteszi, plusz a színészgárda is tele van a B-kategória szimpatikus-tehetséges arcaival: Danny Glover, Gary Busey, Adam Baldwin, Maria Conchita Alonso, Ruben Blades, Bill Paxton, Robert Davi.
Vetítik: Film+ - 21:00 / 23:10

Halálos fegyver 3.
Donner, Gibson, Glover, Pesci... és René Russo!
Vetítik: Cool - 21:20

Viharzóna
Wolfgang Petersen katasztrófafilmje George Clooney főszereplésével.
Vetítik: Viasat3 - 21:25

viharzóna.jpg

Ha igaz volna...
Romantikus vígjáték Reese Witherspoon és Mark Ruffalo főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 21:35

Halálosztó (alias Halálmester)
Robert Kurtzman speciális effektus szakember és író (Alkonyattól pirkadatig) rendezői bemutatkozása. Producer: Wes Craven.
Vetítik: Viasat6 - 22:00

A nagy fehérség
A Fargóra hajazó, szerethető fekete komédia Robin Williams, Holly Hunter, Giovanni Ribisi, Tim Blake Nelson, Woody Harrelson és Alison Lohman főszereplésével.
Vetítik: m1 - 22:45

Az élőhalottak éjszakája
George A. Romero klasszikusának (minimum) második remake-je, eredetileg 3D-ben mutatták be. Az egyetlen ismerős név a stáblistán a Tarantino- és Rob Zombie-kedvenc Sid Haigé.
Vetítik: Film Mánia - 23:00

IRA - Sétáló hullák
Akciófilm  Ben Kingsley-vel és Rose McGowannel. 
Vetítik: Cool - 01:05

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr845122380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása