Filmvilág blog

Tévéajánló - Szerda (03.06.)

Másik Bergman

2013. március 06. - Orosdy Dániel

OSS 117: Rio nem válaszol
A Képtelen kémregény folytatása ugyanazoktól az alkotóktól, vagyis A némafilmessel Isten lábát alaposan megmarkoló Michel Hazanavicius - Jean Dujardin  rendező-színész párostól.
Vetítik: Film+ - 09:05

Színész és változó világ - Tímár József
Gábor Pál rendezése Henrik Ibsen műve nyomán.
Vetítik: m2 - 21:02

Lottózsonglőrök
Népszerű és elismert vígjáték Kirk Jones rendezőtől (Nanny McPhee, Mindenki megvan) a hatvanas években Oscar- és Golden Globe-jelölt Ian Bannen főszereplésével, aki egy évvel a halála előtt ezzel a filmmel abszolválta a nagy visszatérést.
Vetítik: Duna - 21:05

Sztriptíz
Andrew Bergman vígjátéka Demi Moore-ral és Burt Reynolds-szal, avagy melyik női főszerep érte dollárban kifejezve a legtöbbet akkoriban.
Vetítik: Viasat3 - 21:25

sztriptíz.jpg

Októberi égbolt
A Spielberg Oscar-díjas vizuális effektus felelőséből korrekt fantasztikus filmek rendezőjévé avanzsált Joe Johnston (Rocketeer, Amerika Kapitány: Az első bosszúálló) elismert drámája Jake Gyllenhaal, Laura Dern és Chris Cooper főszereplésével.
Vetítik: m2 - 22:30

A Szépség és a szőr: Diane Arbus képzeletbeli portréja
Életrajzi dráma Diane Arbus fotóművészről A titkárnő rendezőjétől, Nicole Kidman, Robert Downey Jr.  és Harris Yulin főszereplésével.
Vetítik: RTL Klub - 23:20

Sarokba szorítva
Az elsősorban színészként ismert Charles S. Dutton (Alien3) valós eseten alapuló sportdrámája Meg Ryan, Omar Epps, Tony Shalhoub, Timothy Daly és a rendező főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 03:05

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr295118982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása