Filmvilág blog

Tévéajánló - Vasárnap (02.10.)

Zilahy, Pollack, Smith

2013. február 10. - Orosdy Dániel

Nyár a hegyen
Bacsó Péter egyik korai, többek között Acapulcóban és San Sebastiánban is díjazott remeke Mensáros Lászlóval. Zene: Cseh Tamás.
Vetítik: Duna - 12:45

Annapolis - Ahol a hősök születnek
A Halálos iramban-filmek egyik rendezőjének drámája James Franco főszereplésével.
Vetítik: RTL Klub - 14:10

Valamit visz a víz
Oláh Gusztáv és Zilahy Lajos klasszikus filmdrámája Jávor Pállal és Karády Katalinnal.
Vetítik: Duna - 16:25

Utórengés 1-2.
Mikael Salomon tévés katasztrófafilmje. Szereplők: Tom Skerritt, Erika Eleniak, Charles S. Dutton, Jennifer Garner, Rachel Ticotin.
Vetítik: Film Mánia - 19:55

Valentin-nap
A Valentin nap nem csak a virágárusok naptárában szerepel pirosbetűs ünnepként, de az amerikai producerek is imádják, érthető okokból, így aztán minden évben jut egy-két témába vágó romantikus film erre a napra. Garry Marshall verziója azzal próbál kitűnni, hogy nem egy és nem két, de legalább egy tucat sztárszínészt vonultat fel Jessica Alba-tól Jamie Foxx-on át Shirley MacLaine-ig. (BS)
Vetítik: RTL Klub - 20:00

valentin nap.jpg

S.O.S. Love - Az egymillió dolláros megbízás
Sas Tamás sikerfilmjének folytatásában ezúttal olyan B-kategóriás hollywoodi sztárok is feltűnnek, mint Daryl Hannah és Billy Zane. A társkereső ügynökség munkatársai most azt a feladatot kapják, hogy egy orosz maffiózó lányát boronálják össze a Magyarországon forgató amerikai színésszel. További szereplők: CJ Thomason, Christine Kelly, Árpa Attila, Hujber Ferenc, Kovács Patrícia, Hevér Gábor, Szinetár Dóra. (BS)
Vetítik: TV2 - 20:15

Bronzbarnák 2 - A bronzbarnák síelni mennek
Patrice Leconte nagysikerű vígjátékának nagysikerű folytatása, ismét a Splendid társulat (azaz Josiane Balasko, Michel Blanc, Marie-Anne Chazel, Christian Clavier, Gérard Jugnot, Dominique Lavanant, Thierry Lhermitte, Bruno Moynot) forgatókönyvéből és főszereplésével.
Vetítik: Comedy Central - 20:30

Redl ezredes
Szabó István Klaus Maria Brandauer főszereplésével készített trilógiájának középső darabja, megtörtént eset és John Osborne darabja nyomán. Társíró: Dobai Péter. További szereplők: Armin Mueller-Stahl, Gudrun Landgrebe, Mensáros László. Fontosabb jelölések: Arany Pálma, Golden Globe, Oscar. Fontosabb díjak: BAFTA (legjobb nem angol nyelvű film), a Zsűri Nagydíja - Cannes-i fesztivál, Filmszemle (fődíj).
Vetítik: Duna - 21:00

Az utolsó akcióhős
Jó ötletre épülő, összességében igen szórakoztató akcióvígjáték Arnold Schwarzeneggerrel, amely mégis a kilencvenes évek legnagyobb bukásaként vált hírhedté.
Vetítik: AXN - 21:00

Millió dolláros bébi
Clint Eastwood Oscar-díjas filmje.
Vetítik: m1 - 21:10

Távol Afrikától
Sidney Pollack Oscar-díjas filmje Robert Redford és Meryl Streep főszereplésével, Karen Blixen műve alapján.
Vetítik: Story4 - 21:30

Shop-stop 2.
Jay és Néma Bob visszatér, Dante és Randal őszinte sajnálatára. (Az első rész idején Kevin Smith nagy ígéret volt - kár, hogy a jelek szerint már örökre az is marad.)
Vetítik: Viasat3 - 21:50

Kommandó
Mark L. Lester népszerű akciófilmje Arnold Schwarzeneggerrel, Steven E. de Souza (48 óra, Die Hard 1-2.) forgatókönyvéből. Huber kolléga egyik kedvence!
Vetítik: RTL Klub - 22:30

Két szerető
James Gray Arany Pálmára jelölt romantikus drámája Joaquin Phoenix, Gwyneth Paltrow és Isabella Rossellini főszereplésével.
Vetítik: m1 - 23:20

A mandzsúriai jelölt
John Frankenheimer klasszikus paranoiafilmjének Jonathan Demme jegyezte remake-je.
Vetítik: TV2 - 00:10

Guca! - Trombitaverseny
Szerb vígjáték. Producer: Emir Kusturica.
Vetítik: Duna - 00:35

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1005056802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása