Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (11.17.)

Freeman, Flynn, Flemyng

2012. november 17. - Orosdy Dániel

Santa Fe ösvény (alias Út Santa Fébe)
Olivia de Havilland és Errol Flynn 7. közös filmje (a kilencből), egyben Flynn és Kertész Mihály kb. 10. együttműködése. Valós személyekről szóló, a maga idején kiemelkedően sikeres western.
Vetítik: Duna - 12:15

Ismeretlen ismerős
Rózsa János családi filmje Halász Judittal.
Vetítik: m2 - 17:00

Lovagregény
Brian Helgeland kalandfilmje Heath Ledgerrel.
Vetítik: TV2 - 19:35

A gyűjtő
Gary Fleder thrillere James Patterson regénye nyomán Morgan Freemannel és Ashley Juddal. Nem rossz, de a szinkron némileg tönkrevághatja az élményt.
Vetítik: TV2 - 22:10

gyűjtő.jpg

Ez a fiúk sorsa
Michael Caton-Jones filmje Robert De Niro, Ellen Barkin és Leonardo DiCaprio főszereplésével egy mostohaapáról, aki kegyetlenül bánik a nevelt fiával.
Vetítik: RTL Klub - 00:00

Rejtélyes manhattani haláleset
Az Annie Hall párosa a filmben, amit az Annie Hall eredeti forgatókönyvének egyik elhagyott szálából bontott ki a rendező-író-főszereplő: Woody Allen. Mókás, de azért nem egy Annie Hall.
Vetítik: TV2 - 00:20

Rocksztár
Stephen Herek zenés filmje, melyet Tim "Ripper" Owens, a Judas Priest Rob Halfordot pótolni vágyó énekesének története ihletett. A szereplők között zenészek tömege: Mark "Marky Mark" Wahlberg, Jason "John fia" Bonham, Jeff Pilson, Zakk Wylde, Blas Elias, Brian Vander Ark, Nick Catanese, Stephan Jenkins, Colleen Fitzpatrick, Myles Kennedy, Steve Plunkett etc. Továbbá: Jennifer Aniston, Dominic West, Timothy Spall, Jason Flemyng.
Vetítik: m1 - 00:40

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr54911072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása