Filmvilág blog

Tévéajánló - Szombat (11.10.)

Farkas, orgyilkos, király

2012. november 10. - Orosdy Dániel

Cyrano de Bergerac
Michael Gordon kosztümös drámája Edmond Rostand klasszikus verses drámája nyomán a főszerepért Oscarra érdemesített José Ferrerrel. Producer: Stanley Kramer. Ferrer egyébként Miguel Ferrer apukája, George Clooney nagybátyja, és egyesek szerint ő nyújtotta a legrosszabb Oscar-díjas alakítást a férfi főszerepért járó díj történetében.
Vetítik: m2 - 12:15

Krúdy Gyula emlékest - A hírlapíró és a halál
Zsurzs Éva tévéjátéka.
Vetítik: m2 - 13:15

Tengeri farkasok
Andrew V. McLaglen (A vadlibák) szerethető akciófilmje Gregory Peck, Roger Moore, David Niven és Trevor Howard főszereplésével.
Vetítik: RTL Klub - 14:10

Made in Hungaria
Bugivugi hírvigó, jampik, avagy Fenyő Miklós továbbra is szerelmes önmagába. Ha éppen nem megy sehol a Csinibaba, ez is megteszi.
Vetítik: TV2 - 19:35

made in hungaria.jpg

Kalifornia királya
Sajátos kincskeresős vígjáték Michael Douglas és Evan Rachel Wood főszereplésével.
Vetítik: m1 - 20:15

Grindhouse: Halálbiztos / Terrorbolygó (azaz a Grindhouse, de valószínűleg álelőzetesek nélkül)
Valószínűleg a leggyengébb Tarantino-film, de azért távolról sem rossz. (Mondjuk az operatőrködést én nem erőltetném a helyében.) Főszereplők: Kurt Russell, Sydney Tamiia Poitier, Rosario Dawson, Zoe Bell, Vanessa Ferlito, Rose McGowan. / A Grindhouse-projekt Robert Rodriguez rendezte fele: mókás, de nem éppen átütő erejű zombifilm. Szereplők: Rose McGowan, Freddy Rodríguez, Josh Brolin, Bruce Willis, Jeff Fahey, Michael Biehn, Michael Parks.
Vetítik: Film Mánia - 21:00 / 23:00

Jöttünk, láttunk, visszamennénk 2.
A Clavier-Poiré-Reno trió újra támad!
Vetítik: Film Mánia - 21:00

Collateral - A halál záloga
Michael Mann akcióthrillere. Talán nem remekmű, de akkor sem sok hiányzik hozzá.
Vetítik: TV2 - 21:50

A sógun orgyilkosa
Azaz a Kill Bill révén (is) kultikus Shogun Assassin-sorozat első része, de méginkább egy japán kultklasszikus, a Magányos farkas és farkaskölyök-sorozat első és (főleg) második epizódjából összeállított akciófilm.
Vetítik: Viasat6 - 22:00

Borzalmak városa (1-2. rész)
Stephen King korai regényének, a Borzalmak városának második tévéfilm-változata a korrekt Tobe Hooper-féle verzió után (alias A gonosz háza, de Salem végzeteként is ismert). Rendezte: Mikael Salomon. Szereplők: Rob Lowe, Donald Sutherland, Samantha Mathis, Rutger Hauer, James Cromwell.
Vetítik: Film+ - 23:15

Kéjutazás
John Dahl Párbaj-átirata.
Vetítik: RTL Klub - 00:00

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr924899811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása