Filmvilág blog

Tévéajánló - Péntek (10.05.)

2012. október 05. - Orosdy Dániel

Made in Hungaria
Bugivugi hírvigó, jampik, avagy Fenyő Miklós továbbra is szerelmes önmagába. Ha éppen nem megy sehol a Csinibaba, ez is megteszi.
Vetítik: Comedy Central - 20:00

A suttyó család
A holland és amerikai produkciókon egyaránt dolgozó, thriller- és komédiaspecialista Dick Maas népszerű vígjátéksorozatának első része.
Vetítik: Film Mánia - 21:00

A Da Vinci-kód
Dan Brown vitatott bestsellerének Ron Howard jegyezte adaptációja. Olyan, mint a könyv: amíg tart, kellemes, aztán szinte nyom nélkül ürül ki a szervezetből.
Vetítik: TV2 - 21:20

A kalandor
Jean-Claude Van Damme legambiciózusabb műve, melyet rendezőként és társíróként is jegyez. További szereplők: Roger Moore, James Remar.
Vetítik: Viasat3 - 21:20

kalandor.jpg

Vérszomj 2. - Elszabadulva
A népszerű Ginger Snaps-sorozat második része.
Vetítik: Viasat6 - 22:00

Rocksztár
Stephen Herek zenés filmje, melyet Tim "Ripper" Owens, a Judas Priest Rob Halfordot pótolni vágyó énekesének története ihletett. A szereplők között zenészek tömege: Mark "Marky Mark" Wahlberg, Jason "John fia" Bonham, Jeff Pilson, Zakk Wylde, Blas Elias, Brian Vander Ark, Nick Catanese, Stephan Jenkins, Colleen Fitzpatrick, Myles Kennedy, Steve Plunkett etc. Továbbá: Jennifer Aniston, Dominic West, Timothy Spall, Jason Flemyng.
Vetítik: m1 - 23:15

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr634820983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása