Filmvilág blog

Tévéajánló - Szerda (10.03.)

2012. október 03. - Orosdy Dániel

chocolate.jpgValdez lovai
Charles Bronson színész és John Sturges rendező ötödik, utolsó közös filmje (két leghíresebb közös munkájuk A hét mesterlövész és A nagy szökés volt).
Vetítik: Film+ - 21:40

Chocolate - A harc szelleme
Thaiföldi akciófilm a nagy sikert aratott Ong-bak - A thai boksz harcosa rendezőjétől, JeeJa Yanin főszereplésével. A thai és indonéz akciófilm felemelkedéséről (és többek között erről a filmről) Géczi Zoltán írt kiváló esszét a Filmvilág 2012/09. számába.
Vetítik: Film Mánia - 21:00

Ragadozók
Nézhető variáció a Cápára, megtörtént eset alapján, hal helyett két gyilkos oroszlánnal. Főszereplők: Val Kilmer, Michael Douglas.
Vetítik: Viasat3 - 21:20

Októberi égbolt
A Spielberg Oscar-díjas vizuális effektus felelőséből korrekt fantasztikus filmek rendezőjévé avanzsált Joe Johnston (Rocketeer, Amerika Kapitány: Az első bosszúálló) elismert drámája Jake Gyllenhaal, Laura Dern és Chris Cooper főszereplésével.
Vetítik: Duna - 21:25

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr384817321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása