Filmvilág blog

Tévéajánló - Csütörtök (09.27.)

2012. szeptember 27. - Orosdy Dániel

Alien 3. - A végső megoldás: Halál
David Fincher játékfilmes debütje, egyben az Alien-sorozat tisztességesen sikerült, hangulatos harmadik része. Itt kellett volna abbahagyni.
Vetítik: Film+ - 21:00

Amerika kedvencei
Romkom a műfaj nagyjaival (Catherine Zeta-Jones, John Cusack, Julia Roberts, Billy Crystal). Értő asszisztencia:  Stanley Tucci, Hank Azaria, Christopher Walken, Alan Arkin, Seth Green.
Vetítik: TV2 - 21:20

Tulipános Fanfan
Királylány a feleségem, ahogy Luc Besson elképzeli. Minden bizonnyal vicces, kalandos, érzelmes műalkotás.
Vetítik: Viasat3 - 21:20

Zöldár
Gaál István klasszikusa Tóth Benedek, Dőry Virág, Koncz Gábor és Horváth Teri főszereplésével. Mai ízléstelen kérdésünk: a felsoroltak közül melyik művész villantott tevepatát a Szomszédokban?
Vetítik: Duna - 21:25

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr244805461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orosdy Dániel · http://danielorosdy.blog.hu/ 2012.09.28. 10:56:53

Na szép! Egy világhírű magyar rendező világszép exének elsődleges nemi jegyei ma már senkit se érdekelnek! Könyékig turkál az ember a szemétben, hogy meglelje a gyöngyöt, de nem kell a kutyának se...

A Dunának mennék, de messze van, meg esik is.
süti beállítások módosítása