Filmvilág blog

Tévéajánló - Hétfő (09.17.)

Rambo, René, Ronin

2012. szeptember 17. - Orosdy Dániel

Törvényszéki héják
Ivan Reitman romantikus komédiája Robert Redford, Debra Winger, Daryl Hannah, Brian Dennehy és Terence Stamp főszereplésével.
Vetítik: TV2 - 12:00

Dráma a vadászaton
Esztergályos Károly tévés Csehov-adaptációja Kováts Adél, Puskás Tamás, Gálffi László és Szirtes Ádám főszereplésével.
Vetítik: m2 - 20:37

Rambo
Ted Kotcheff szórakoztató akciódrámája. Ez a film alapozta meg Sylvester Stallone "másik" emblematikus sorozatát (a Rocky mellett).
Vetítik: Film+ - 21:00

Darkman / Darkman 2 - Durant visszatérése
Sam Raimi hangulatos, szórakoztató képregényadaptációja – igaz, a képregényt utólag gyártották le hozzá. Szereplők: Liam Neeson, Frances McDormand, Colin Friels, Larry Drake. / Sam Raimi kultfilmjének tékás forgalmazásra szánt folytatása, Neeson helyett Arnold Vosloo-val (Múmia-filmek).
Vetítik: Film Mánia - 21:05 / 23:00

René - Egy élet a rácsok mögött
Legjobb dokumentumfilm kategóriában Európai Filmdíjat nyerő alkotás, mely 20 éven át követi egy, a társadalom peremén élő férfi életét.
Vetítik: Duna - 21:20

rené.jpgKísérleti gyilkosság
A jobbára ügyes thrillereket jegyző Barbet Schroeder az eddigi leghaloványabb filmverziót hozta össze az Alfred Hitchcockot (Kötél), Richard Fleischert (Compulsion), Tom Kalint (Ájulás) és Michael Hanekét (Furcsa játék + remake) egyaránt megihlető Leopold-Loeb gyilkospárosról. A felelősség elsősorban mégsem őt, hanem a szerepet tévesztő Sandra Bullockot terheli.
Vetítik: Viasat3 - 21:20

Ronin Gai
Díjnyertes szamurájfilm.
Vetítik: Viasat6 - 23:55

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr584781675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The Man Who Laughs · http://trashneveles.blog.hu/ 2012.09.17. 08:27:58

Azt meg elfelejtjük, hogy a Film Mánián 19.15-kor leadják a világ legjobb filmjét? Ami természetesen nem más mint a zseniális Luigi Cozzi (na ő egy "viziónárius" rendező) által rendezett 1983-as Herkules főszerepben az utánozhatatlan Lou Ferrignoval. :D

www.youtube.com/watch?v=3Ui9Lizoj0Q

Orosdy Dániel · http://danielorosdy.blog.hu/ 2012.09.17. 09:45:21

@The Man Who Laughs: Természetesen nincs elfelejtve a Herkules, csak éppen egy kevésbé sűrű időpontban ajánlom e műremeket. Konkrétan holnap. :)
süti beállítások módosítása