Filmvilág blog

Tévéajánló - Csütörtök (08.16.)

Kelly, Kern, Figgis

2012. augusztus 16. - Orosdy Dániel

Dennis, a komisz
Szerethető Reszkessetek, betörők!-kópia a sorozat atyjától, John Hughes-tól (író) és a John Carpenter régi cimborájától, Nick Castle-től (rendező). Főszereplők: Mason Gamble, Walter Matthau és Christopher Lloyd.
Vetítik: RTL Klub - 20:05

A Káosz birodalma
"Ám mérhetetlen gyenge pontja és visszássága ellenére A Káosz birodalma az egyik legfontosabb és legzseniálisabb kortárs hollywoodi stúdiófilm. Kelly az ezredforduló végletes állami paranoiáját, vallásos világvége-várását, rendőrségi brutalitását, technológiai furcsaságait olyannak ábrázolja, mint amilyenek. Egy szörnyű közlekedési baleset ez a film, egy baleset, amiről nem tudjuk levenni a szemünket." (Klág Dávid)
Vetítik: Film+ - 21:00

káosz birodalma.png

Sztracsatella
Kern András rendezői debütje. Igencsak, khm, emlékeztet Woody Allen filmjeire, főleg a Manhattanre, de boldogok lehetnénk, ha ilyenek lennének a legrosszabb magyar filmek. Szereplők: a rendező, valamint Eszenyi Enikő, Udvaros Dorottya és Reviczky Gábor.
Vetítik: Duna - 21:30

Jéghideg otthon
Mike Figgis hangulatos, de nem kifejezetten pörgős thrillere Dennis Quaid, Sharon Stone, Juliette Lewis, Christopher Plummer és Stephen Dorff főszereplésével.
Vetítik: RTL Klub - 22:00

Kivonat
Mike Judge vígjátéka. Szereplők: Jason Bateman, Mila Kunis, Ben Affleck.
Vetítik: m2 - 22:05

A bejegyzés trackback címe:

https://filmvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr904714847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása